2777
2789
عنوان

صدای خرناس و قهقهه بعد از گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 118 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حواسم بود نمیفهمم نمیدونم چرا یهو لغزیدم از خودم متنفرم از معرفایی که صحبت کردم و هیج خبری نشد از ...

باز خوبه طبعت گرم نیست کسایی که طبعشون گرمه ببخشیدا ولی بیچارنننن

یه صلوات برای ظهور آقا بفرست🦋

مامانم بیمارستان بستریه🥺

عزیزممممم

انشالله زودی شفا پیدا کنن برگردن خونه😔

نترس توهم هوا یکم روشن شه ترست میریزه کاش تو که انقدر اذیت میشس بری پیش کسی بمونی یا حداقل دختر خاله ای چیزی داشته باشی زنگ بزنی از فردا شبا بیاد پیشت 

فکر کن ببین مشکل غیر طبیعی تو زندگیت چی هست شاید اون مشکلت بخاطر این باشه

شاید موکل طلسم باشه

شاید اماره مکان باشه

شاید هم از شیاطین باشه

هر وقت فکر گناه اومد اعوذبالله...کن چون روی افکار اتصال میزنن و بیشتر اوقات کار اوناس و اگه از اون لحظه بگذری میبینی اون حسه گناهه ک داشتی چقدر پوچ بوده

سوالی بود بپرسید جواب میدم        https://abzarek.ir/service-p/msg/2327792

عزیزم هنوز خیلییی جوونی که ازدواج چیه؟ جوونیتو کن لذت ببر وقت برا ازدواج زیاده رو خودت و اهدافت متمر ...

من از ۱۹سالگی تلاش کردم الحمدالله زیر سایه لطف امام رضا توی ۲۱سالگی هم توی ایران هم انگلستان شرکت خودمو تاسیس کردم من هم دانشجوعم هم مستقل هم فوق العاده زیبام ،حق میدم  خیلی ها باور نکنن حرفمو و بگنن توهمه یا این از موارد نادره که یکی این نقدار توی سن کم به رشد و نبوغ مالی برسه ،اصراری ندارم سعی ندارم بر اساس جبر چیزی رو بگم .

هدفم از گفتنش این بود بگم من به خیلی از هدفام به لطف خدا و امام رضا رسیدم نمیگم فل حال بی هدفم اما رشد الانم طوری نیست که ازدواجم رو بابتش به تاخیر بندازم 

همین الانشم موارد کمی مشابه من هست 

فکر کن ببین مشکل غیر طبیعی تو زندگیت چی هست شاید اون مشکلت بخاطر این باشهشاید موکل طلسم باشهشاید اما ...

خب نینی سایت واسه امروز بسه برم نماز بخونم واسه همون دعا کنم شفای دسته جمعی پیدا کنیم