2777
2789
عنوان

صدای خرناس و قهقهه بعد از گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 118 پست
چله مخصوص اون افراد نه ماهاکسی ک مثلا حداقل یکسال عبادات خالص انجام داده باشه اهل هیچ گناهیی نباشه ا ...

چی بگم.چله نمیگیرم همین طوری میخونم میره تا ۲ماه یا ۱سال هم شاید بشه.من ۹ماه دکتر استراحت مطلق داده بود بیشتر از ۴۰ روز شد شایدم ۹ماه شد که هرروز دعای عهد زیارت عاشورا ۱جز قرآن اینا رو میخوندم ولی چله نگرفتم

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

زیاد حرف زدم 

مدتی بود حس میکردم یه مشکلی دارید یا ناخوداگاه فکرم میومد این سمت ک عجیب بود برام الانم شانسی اومدم سایت ک این تاپیکو دیدم و حکمت اون افکارو فهمیدم ک خعلی عجیب بود

به هر حال عقیقه بزنید مشکلاتتون حل میشه اون موجودم زدین رفته پی کارش

موفق باشینو کامروا یاعلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر خودمو گفتم منبعی علمی یا دینی معبتری دارید در مورد چاکاراها بفرمایید لطفا بخونمو گرنه تا جایی که ...

زیاد حرف زدم اینو بگم برم

جواب سوالت بزن گوگل میاد برات

یکیش همون راجب چشم سوم ک تو قران گفته ک چاکرای ششم هست

انسان هفت چاکرا داره

انسان هفت کالبد داره

حالا تخصیصش نمیخام بگم وقتش نیست باید برم

ما خابایی ک میبینیم با همین کالبدهامونه برعکس حرفی ک همجا زده میشه ک با روح این خابارو میینم نه

انسان تنها موجودیه ک چهار عنصرس و هفت کالبد داره و میتونه همزمان هفت جای مختلف باشه پس فکر کردی چرا بهمون میگن اشرف مخلوقات

یه نصیحت میخای اشرف مخلوقات باشی رو چاکراهات در کنار عبادت کار کن 

ما خعلی قدرتای خارقالعاده ای داشتیم مثل چشم سوم تکان دادن اشیا با ذهن تله پاتی وشن اتش با ذهن و طی الارض با جسم مادی اما زمانی ک جدمون حضرت ادم گناه کرد اون قدرتا ازمون گرفته شد و تو این امتحانات زمینی افراد خعلی محدودین ک بتونن به اصل خودمون به قدرتهایی ک داشتیم برسن  و این اشرف مخلوقات بوده با همچین قدرتهایی

موفق باشی

زیاد حرف زدم اینو بگم برمجواب سوالت بزن گوگل میاد براتیکیش همون راجب چشم سوم ک تو قران گفته ک چاکرای ...

حرفاتون جالبه و کمی گیج کننده

تاپیکاتونو فردا میخونم شاید خط فکریتونو بیش تر درک کردم

برنامه ی زندگی پس از  زندگی رو میدیدم ، یه قسمتش بود 

یه آقاهه بود که میگفت مرتکب گناه کبیره میشده

بعد چند وقت ک براثرتصادف میره کما میگفت منو لخت بستن به یه تخت سنگ بعد هی موجودات ترسناک بهم حمله ور میشدن گوشت تنمو میکندن بعد مدام اون لحظاتی ک گناه میکرد رو نشونش میدادن و همش صدای قهقهه شیطان رو میشنیده ، 

یهو این برنامه اومد تو ذهنم 

شاید واسه شما هم یه تلنگر بوده 

شاید باورت نشه منم وقتایی ک وسوسه میشدم گناه کنم حضور یه نفرو توی اتاق احساس میکردم مطمعنم شیطان بوده

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

به هرحالبرای شرکت تو المپیاد بودوقتی عقیقه میزنی پنج حصار لایه دورت زده میشه تا چهل روز یکیش بعد از ...

سلام لطفا و لطفا جواب منو بدین،اداب عقیقه برای مشکلات ماورایی چطوریه،باید اسم اون شخص و اسم مادرش رو بگیم؟؟؟

واینکه شما خودتون تجربه ای دارین از عقیقه؟

سلام لطفا و لطفا جواب منو بدین،اداب عقیقه برای مشکلات ماورایی چطوریه،باید اسم اون شخص و اسم مادرش رو ...

سلام

درخواست بدین تا به یک استاد بزرگ معرفیتون کنم ک چشم سومش باز هست و فقط اسمتون بهش میگید چکتون میکنه و بهتون میگه به چند عقیقه نیاز دارید و خودشون هم عقیقه رو براتون انجام میده

بخدا توهم نزدم من بیدارم

نفسته... بهت غلبه کردهو پیروز شده

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

گلم استغفار بگو

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

سلامدرخواست بدین تا به یک استاد بزرگ معرفیتون کنم ک چشم سومش باز هست و فقط اسمتون بهش میگید چکتون می ...

سلام وقتتون بخیر خوبید ؟ 

من میخواستم سوالی ازتون بپرسم درخواست دادم بهتون بتونم پیامم رو برسونم دستتون منتها نشد ممنون میشم یه پیام بزارید واسم 🙏