2777
2789
عنوان

صدای خرناس و قهقهه بعد از گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۱سال نمیترسم الان فقط خسته ام از شرایطم و نبودن گزینه مناسب واسه ازدواج از شرایطم و خودم خسته ام من ...

سنی نداری که دختر من یه سال ازت کوچیکم خیلی میفهممت کسی که طبعش گرمه براش سخته مجردی 

فقط باید سعی کنی تحریک نشی 

ولی جور میشه بابا کلی راه داری هنوز 

نه فردا خونه هستم دلم میخاد بخوابم ترس نمیزاره توی خونه هم تنهام

صدای تلویزیون تا ته بلند کن پنجره هارو هم باز کن وقتی هوا روشن تر شد به شخصه خودم اینکارو میکنم

یه صلوات برای ظهور آقا بفرست🦋

متاهلین کسایی که دستتون میرسه دوستاتون و افراد معتمد مجرد دورتونو موقع تاهلتون یادتون نره 

خواهش میکنم فراموش نکنید خیلی از اونا به سختی پاک حفظ شدن و دارن خودداری میکنن 

لطفا واسه ازدواج اوناهم قدمی بردارید  

باور کنید خیلی از ما با وجود موقعیت مناسبی که داریم حیا می کنیم بریم سمت معرف و کسی بگیم بهش 

سنی نداری که دختر من یه سال ازت کوچیکم خیلی میفهممت کسی که طبعش گرمه براش سخته مجردی فقط باید سعی کن ...

من 

حواسم بود نمیفهمم نمیدونم چرا یهو لغزیدم

از خودم متنفرم 

از معرفایی که صحبت کردم و هیج خبری نشد ازشون از همه چیز احساس نفرت دارم 

۲۱سال نمیترسم الان فقط خسته ام از شرایطم و نبودن گزینه مناسب واسه ازدواج از شرایطم و خودم خسته ام من ...

عزیزم هنوز خیلییی جوونی که ازدواج چیه؟ جوونیتو کن لذت ببر وقت برا ازدواج زیاده رو خودت و اهدافت متمرکز شو، بخدا هیچی تو ازدواج نیست همه یه روزی ازدواج میکنن