2777
2789
عنوان

دقت امشب کردین تمام تاپیکا

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 194 پست
نه عاخه شوهرمم دسته بزن داره ولی من عاشقشم نمیتونم جداشم اگ جداشم عذاب وجدان میگیرم🤣🤦‍♀️

عزیزم عادیه، باید بسازی خب، من خودم هرروز کتک میخورم حتی از همسایه، زندگیه دیگه

😂😂😂😂😂

خدابگم چکارت نکنه عق زدم 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🤣خب چیه میخوام پر بازدیدشم دیگهههههه ببینم مدیر سایت چی میده که اینا اینقدر تاپیک چرت و مزخرف و ماورائی میزنن ک بازدید بگیرن😂

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤦‍♀️مبارک بااااشه به کوری چشممم دشمن برو از اول تا اخر مراسم وسط بااااش🤣🤣

مشکل اینجاس نسبت خاصی ندارم که برم وسط برقصم😐😂😂

مگه اینکه تیپ بزنم بشینم😂😂از شانس عنم از طرف نامزدم عروسی اکسم دعوتم😂😂وای خدایاااا منو گاو کن

نمیدونیم والااااا بعید نیییی😁🤣

امضاتویه لحظه دیدم نوشتی متاهل نگران نیستی مردای سم سایت بریزن پی ویت؟مگه نمیدونی اینجا نی نی سایته ها دارک وب نیست که خیالت راحت باشه

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
اخه از زندگیمون تعریف کنیمم که میگن زیر پوستی پز میدی

اتفاقا من خودم به شخصه یکی میاد میگه مثلا امشب کادو گرفتم یا با همسرم رفتیم بیرون و ازاینجور دسته چیزا ک طرف حال خوبشو اومده ب اشتراک گذاشته از اعماق وجودم ذوق میکنممم چون میگن وقتی دلت بزرگ باشه خدا برااات میسازه😉

مشکل اینجاس نسبت خاصی ندارم که برم وسط برقصم😐😂😂مگه اینکه تیپ بزنم بشینم😂😂از شانس عنم از طرف نام ...

همین و فردا تاپیک بزنم پر بازدید میشه😂با این تفاوت که وسطاش میترکم چون فک میکنن دروغ میگم😂😂

عزیزم عادیه، باید بسازی خب، من خودم هرروز کتک میخورم حتی از همسایه، زندگیه دیگه😂😂😂😂😂

خدا بگم چیکارت نکنههههه جر خوردم از خندهههه🤣🤦‍♀️

🤣خب چیه میخوام پر بازدیدشم دیگهههههه ببینم مدیر سایت چی میده که اینا اینقدر تاپیک چرت و مزخرف و ماو ...

استارتر کلی پیام میذارم برات پربازدید بشی اگه جایزه ای چیزی دادن نصف نصف زیراین پیامم امضابزن بریم پربازدید

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
مشکل اینجاس نسبت خاصی ندارم که برم وسط برقصم😐😂😂مگه اینکه تیپ بزنم بشینم😂😂از شانس عنم از طرف نام ...

جرررر عب نداره برو برقص بابا منم عروسی نوه خاله همسرم دعوت بودم از اول تا آخر رفتم وسط رقصیدم مجلسو گرم کرده بودم فامیلاش عین خر ذوق کرده بودن هی میومدن تشکر میکردن🤣🤦‍♀️

امضاتویه لحظه دیدم نوشتی متاهل نگران نیستی مردای سم سایت بریزن پی ویت؟مگه نمیدونی اینجا نی نی سایته ...

نه بابا عزیز دلم بریزنم اهمیتی نداره گزارش میزنم😂🤌🏻

استارتر کلی پیام میذارم برات پربازدید بشی اگه جایزه ای چیزی دادن نصف نصف زیراین پیامم امضابزن بریم پ ...

حلهههههه 😂❤️