2777
2789
عنوان

دقت امشب کردین تمام تاپیکا

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 194 پست
فدات خوشحالم خندیدی خودمم خیلی خندیدم انقدکه سردردم بازشروع شد

ای بابا عزیزمممم 🤦‍♀️

پاشو یه دمنوش بزن ب بدن خوب میشی

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

واقعا منم خودم گل ترم ولی خواهرم زاده ام ناز و صبوره عشقه دختر عمو پسر عمو هم بودن خیلی همه خوشحال ب ...

کلا نسبتاتون قاطی شده دیگه همون زن وشوهربگیم حله بقیه اش روتابیایم هضم کنیم مغزمون منفجرمیشه

الهی خوشبخت به قول ما ترکا قیزیل تخت (قیزیل یعنی طلا یعنی تختی ازطلا داشته باشن استعاره ازاینه که غرق درخوشبختی باشن)بشن

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا نسبتاتون قاطی شده دیگه همون زن وشوهربگیم حله بقیه اش روتابیایم هضم کنیم مغزمون منفجرمیشهالهی خوش ...

اره خیلی خیلی اگه بخوام بگم خیلی قاطی تریم 

مرسی عزیزم دلم🥰😘

چقدر دلم‌ با امضات گرفت🥹دلم هوای مشهد کردبااینکه هفته پیش اونجا بودمکربلاهم ک هنوز قسمت نشده برم🫠

من سال۹۷آخرین باری بود که رفتیم این امضاروزمانی زدم که همش دام میخواست برم مشهد وهرچندوقت یکبارخواب مشهدوامام رضارومیدیدم الانم واقعا دلم میخوادبرم امانمیشه که نمیشه

کربلاهم قسمت نشده امسال شوهرم خیلی دوست داشت اربعین بره ولی به خاطر زایمانم اونم نتونست بره

ای بابا عزیزمممم 🤦‍♀️پاشو یه دمنوش بزن ب بدن خوب میشی

الان؟ساعت ۴ونیم نصف شب؟حال داری اززیرپتوبلندبشی؟بادمنوش ایناخوب نمیشم ازبعدزایمانم گرفتم بخاطر سزارینه ولی خیلی طول کشیده تاخوب بشم که نشدم سه ماه شد دوشنبه وقت دکتردارم میرم ببینم چراخوب نمیشم

من سال۹۷آخرین باری بود که رفتیم این امضاروزمانی زدم که همش دام میخواست برم مشهد وهرچندوقت یکبارخواب ...

ای بابا عزیزم من هفته پیش اونجا بودم ولی بازم دلم پر میکشه این شوهره خنگمم نمیزاره برممممم عه چه تاپیک خوبی برم بزنم شوهرم نمیزاره برم بیرون تو خونه زندانیم کرده😂🤦‍♀️

الان؟ساعت ۴ونیم نصف شب؟حال داری اززیرپتوبلندبشی؟بادمنوش ایناخوب نمیشم ازبعدزایمانم گرفتم بخاطر سزاری ...

انشالله چیزی نیست عشقم

ای بابا عزیزم من هفته پیش اونجا بودم ولی بازم دلم پر میکشه این شوهره خنگمم نمیزاره برممممم عه چه تاپ ...

کجازندگی میکنین؟اطراف مشهد؟خودمشهد؟زیارت قبول باشه

آره حتما پربازدید میشه یکمم فوحش میگیری ازکاربرای ۸،۹ساله،به دل نگیر اونا مشقاشون تموم نشده اعصابشون خورده

کجازندگی میکنین؟اطراف مشهد؟خودمشهد؟زیارت قبول باشهآره حتما پربازدید میشه یکمم فوحش میگیری ازکاربرای ...

😂🤦‍♀️واییی ارع دیگه سایت زنان پرع بچه مدرسه ای شده

نه گلم تهرانم خونه داییام اونجاست اتفاقا زنداییم مرخصی داره یک هفته سوم میاد اینجا بتونم مخ شوهرو بزنم باهاشون برم مشهد عالی میشه