الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر دلم با امضات گرفت🥹دلم هوای مشهد کردبااینکه هفته پیش اونجا بودمکربلاهم ک هنوز قسمت نشده برم🫠
من سال۹۷آخرین باری بود که رفتیم این امضاروزمانی زدم که همش دام میخواست برم مشهد وهرچندوقت یکبارخواب مشهدوامام رضارومیدیدم الانم واقعا دلم میخوادبرم امانمیشه که نمیشه
کربلاهم قسمت نشده امسال شوهرم خیلی دوست داشت اربعین بره ولی به خاطر زایمانم اونم نتونست بره
ای بابا عزیزمممم 🤦♀️پاشو یه دمنوش بزن ب بدن خوب میشی
الان؟ساعت ۴ونیم نصف شب؟حال داری اززیرپتوبلندبشی؟بادمنوش ایناخوب نمیشم ازبعدزایمانم گرفتم بخاطر سزارینه ولی خیلی طول کشیده تاخوب بشم که نشدم سه ماه شد دوشنبه وقت دکتردارم میرم ببینم چراخوب نمیشم
من سال۹۷آخرین باری بود که رفتیم این امضاروزمانی زدم که همش دام میخواست برم مشهد وهرچندوقت یکبارخواب ...
ای بابا عزیزم من هفته پیش اونجا بودم ولی بازم دلم پر میکشه این شوهره خنگمم نمیزاره برممممم عه چه تاپیک خوبی برم بزنم شوهرم نمیزاره برم بیرون تو خونه زندانیم کرده😂🤦♀️