2777
2789
عنوان

دقت امشب کردین تمام تاپیکا

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 194 پست
الانم باگریه نینی بیدار شدم شیربدم شوهرجانمم نیست اومدم توسایت وفقط دارم سم میخونم

🥹اوخ خداااااا چه شیریننن

خخخ امشب از سم رد کرده چیز نمک شدن همه چرت و پرت میگن

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

امشب مادرشوهرم کتکم زد از خونه پرتم کرد بیرون🥹بنظرتون رفتارش زشت بوده؟!

نه بابا چه زشتی،به نظرم مادرشوهرای هممون حق داره بزنه ماهارو سر نینی سایت اومدن والا

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینایی که دم از بدبختی میزنن حال خوبشون رو به اشتراک نمیذارن مبادا چشم بخورن😐☹️

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
نه بابا چه زشتی،به نظرم مادرشوهرای هممون حق داره بزنه ماهارو سر نینی سایت اومدن والا

🥹عاخه مادرشوهرم جلو همه پی پی کرد داد دهنم منم نخوردم ناراحت شد بنظرت باید میخوردم؟🤣🤦‍♀️

🥹اوخ خداااااا چه شیرینننخخخ امشب از سم رد کرده چیز نمک شدن همه چرت و پرت میگن

میگم یه وقت قراربراین نبوده که نی نی سایتیا امشب چیزی میزی بخورن ماهانمیدونستیم براهمین کشش نداریم

انرژی مثبت اینکه دوشنبه عروسی اکسمهو دعوتمممم😑😑😑😂😂😂

🤣🤦‍♀️مبارک بااااشه به کوری چشممم دشمن برو از اول تا اخر مراسم وسط بااااش🤣🤣

تاپیکت تو امضام خلاصه شده

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
🥹عاخه مادرشوهرم جلو همه پی پی کرد داد دهنم منم نخوردم ناراحت شد بنظرت باید میخوردم؟🤣🤦‍♀️

خدابگم چکارت نکنه عق زدم 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

میگم یه وقت قراربراین نبوده که نی نی سایتیا امشب چیزی میزی بخورن ماهانمیدونستیم براهمین کشش نداریم

نمیدونیم والااااا بعید نیییی😁🤣