2777
2789
عنوان

دقت امشب کردین تمام تاپیکا

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 194 پست
الان خاله اش شده جاری؟چه باحالمن یه دوستی داشتم خواهرش با دایی شوهرش ازدواج کرد وقتی میخواست حرص بده ...

اره .ولی عروس داماد باهم دختر عمو هم هستن یعنی شوهرم با عموش باجناق هس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت .۳ تا جاری هستیم من بزرگه.امشب هم کوچیکه عقد شد که دختر خواهرم هس😍😍با جاری دومم هم واقعا خو ...

چقدرخوب،مثل مایید پس ماهم سه تاجاری هستیم یکی از یکی گل تر،

درگوشی میگم گل ترشون خودممم چیه بیام بگم جاریم گله نه بابا دیگه چیا 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
واااای یکم دیگه پیش بره خودت پربازدید میشی🤣

من برام واقعا مهم نیست کلا ۳تا دونه تاپیک تاحالا بیشتر نزدم

ولی واقعا این تاپیکو که زدم کلی با دخترا خندیدیم و حس خوبی ازشون گرفتم همین برام کافیه😘🤩

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

چقدرخوب،مثل مایید پس ماهم سه تاجاری هستیم یکی از یکی گل تر،درگوشی میگم گل ترشون خودممم چیه بیام بگم ...

🤦‍♀️😂خدا نکشتتتتتتت ک اینقدر منو خندوندی امشب

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

چقدرخوب،مثل مایید پس ماهم سه تاجاری هستیم یکی از یکی گل تر،درگوشی میگم گل ترشون خودممم چیه بیام بگم ...

واقعا منم خودم گل ترم ولی خواهرم زاده ام ناز و صبوره عشقه 

دختر عمو پسر عمو هم بودن خیلی همه خوشحال بودن

البته من و شوهرم هم دختر خاله و پسر خاله ایم

من برام واقعا مهم نیست کلا ۳تا دونه تاپیک تاحالا بیشتر نزدمولی واقعا این تاپیکو که زدم کلی با دخترا ...

حالا ببین چیزخاصی دادن؟قرارداد داریما بزنی زیرش میرم پلیس راهنمایی رانندگی شکایت میکنم ازت

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
دوستای خوشگلمممم برای همتون اونایی که این کامنتو دارن میخونناز صمیم قلبم آرزوی خوشبختی و آرامش میکنم ...

الهی قربون دل مهربونت بشم .مرسی عزیزم 

همه این ارزوهای خوب و خوشگل رو برای خودت ارزو میکنم عزیزم