2777
2789
عنوان

واسه بی خونه ها دعا کنید

440 بازدید | 39 پست

کودکمو گذاشتم داخل کالسکش 

همونطور که بند کفشمو میبستم واسش ادا در میاوردم( بدون کلام )

داشت با ذوق به اداهام میخندید

صدای خندش تو پله ها اِکو داشت

طبقه ی پایین در واحد مادرشوهر باز بود

خواهر همسرم یه اَه بلند گفت و درو محکم بهم کوبید

بعدم بلندتر گفت ببخشید چی میگفتی؟

یه صدای رو مخی میومد درو بستم

من همونطور ادا در آوردم

و اشکام ریخت

خیلی ساله بیصدا اشک میریزم...

پ ن 1: بچم تقریبا چهارده ماهشه

پ ن 2 : از بس قلبم تیر کشید کالسکه بدست تاپیک زدم

پ ن 3: اگر خانواده ی همسرت فرهنگ، ادب و نزاکت  و روابط سالم اجتماعی دارن... و عقده های وا نشده و بغضهای بی دلیل ندارن خدا رو شکر کن

پ ن 4: موضوع تاپیکو یبار دیگه بخونید

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم خب باید بری از اونجا منم تقریبا شبیه تو بودم بعد از ۱۲سال بالاخره از اون خونه لعنتی اومدیم بیرون الان هم مستاجرم یه جای خیلی دور ازشون ولی واقعا اعصاب خودم و بچه هام راحححته خیلی از زندگی لذت می‌بریم از اون خونه که آنقدر پشتش طعنه و کنایه و چشم بود اومدیم بیرون