2777
2789
عنوان

واسه بی خونه ها دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 39 پست

اپ میلی هدیه ۵ میلی طلا میده منم دریافت کردم 😍 الان ک طلا گرون شده خیلی خوبه

اینم کد من  بزنید حالشو ببرید milli-aibtq

هم ب شما هم ب من ۵ میلی (۲۰ هزاار  تومن)طلا میده میتونید برداشت کنید به خدا جون عزیز ترینم 😍😍

خیلی راحته اپ میلی رو نصب کنید و کد معرف بزنید همین . و اگ بقیه براتون بزنن هی مبلغش بیشتز میشه برا هردو  و میتونید زیاد کد بزنید

😘اگ به دردتون خورد دعام کنید عزیزانم 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!

عزیزم می دونم دلت شکست...

اماااااا  الان دیگه یه مامانی یه مادر قوی باش.

محکم باش. اونجا خونه ی شماست. این اتفاق میتونه حتی اگه خودتم صاحب خونه باشی با همسایه ت رخ بده پس قوی باش

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم خونه نداریم ..هر وقت یکی از نی نی سایتیا تاپیک میزنه که خونه خریده و صاحب خونه شده ....من از ته قلبم خوشحال میشم که از مستاجری راحت شد .....ان شاالله  به زودی این تاپیک و شما میزنی عزیزم ...خدا بزرگه

یعنی حسودی کرده ؟یا چی

بیماره

از اینایی که بی هیچ دلیلی یه دفعه باد میکنه

هم خودش هم مادرش

جوری باهات باد  و بغ میکنن که  گیج میشی نمیفهمی چشونه چکار کردی

ولی امروز.... 

خوب غریبه هم از صدای خنده ی یه کوچولو ذوق میکنه این یعنییی عمه بود

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
بیمارهاز اینایی که بی هیچ دلیلی یه دفعه باد میکنههم خودش هم مادرشجوری باهات باد و بغ میکنن که گیج ...

آره دیگه بیمارن والا آدم سالم که اینجوری نمیکنه انشالله به زودی صاحبخانه بشین از اونجا برین

نی نی سایتیا میخواستم یه نکته ای بگم اگه تازه ازدواج کردین و خونه ندارین طبیعیه اما اگه خیلی ساله گذشته الان با این وام های مبلغ بالا بالاخره یه چهل متری اطراف شهرم شده میتونید بخرید خودتونم کنار همسرتون کار کنید منتظر فرصت خرید خونت خوب با شرایط راحت نمونید چون خیلی دوستام فرصت هارو از دست دادن دلم میسوزه میبینم خواستم بگم برای شروع کمترین هم خیلی خوبه

انشالله بزودی صاحب خونه بشین یه جای دیگه دور از خانواده شوهر.انشالله هر کی تو این تاپیک خونه مستقل نداره خدا خودش بهشون بده تا نیازمند خونه دیگران نباشن❤ برای منم دعا کنین از تو این خونه با شوهرم پاشیم خونه وراثیه و همش توش رفت وآمده قوم شوهره ،خسته شدم آرامش نیست 😢

باردارم❤❤

نی نی سایتیا میخواستم یه نکته ای بگم اگه تازه ازدواج کردین و خونه ندارین طبیعیه اما اگه خیلی ساله گذ ...

من پول دوتا خونه داشتم بخدا سال ۹۴_۹۵هر چی به شوهرم میگفتم خونه بخریم یا زمین قبول نمی‌کرد پیش خودش فکر میکرد قراره ما تا ابد پیش خانوادش باشیم ولی وقتی هی رفته رفته رفتارای بد خانوادشو دید پشیمون شد که دیگه آهی در بساط نداشت و ورشکسته شد. کار شراکتی با خانوادش راه انداخت و...

الان میگه ای کاش از اول خونمو جدا کرده بودم مستأجر بودم از اول فکر خونه بودم اینجوری نبود وضعیتم خیالم راحت بود ولی چی فکر میکرد و چی شد ما بچه ها بازی میکردن میومدن طبقه بالا داد و هوار چرا سر و صدا میکنید و هزار جور دیگه حرف و حدیث داشتن و خواهراش چشمشون دنبال خونه بود آنقدر نشستن زیر پای بابا و مامانش که فراریمون دادن.

انشالله بزودی صاحب خونه بشین یه جای دیگه دور از خانواده شوهر.انشالله هر کی تو این تاپیک خونه مستقل ن ...

الهی آمین بخدا ما وام ازدواجمونو خرج خونه کردیم همون سال چقدر گچکاری و رنگ کردم آخرش خودشون دادن اجاره هر کی روی خونه پدر شوهرش حساب کنه اشتباه محضه مگر از اول به نامت بزنن و اختیارشو داشته باشی.دختر عمه من شوهرش هم فامیلمونه موقع عروسی پدر شوهرش طبقه بالارو به نام خودشون زد،اختیارشو دارن خرجش میکنن میدن اجاره وقتی که شوهرش انتقالی داره، باز برمی‌گردن توش، جاری بعدیش هم که اومد پدرشوهره طبقه پایینش هم که خودش می‌نشست رو دادبه اون یکی 😏خودش رفت تو همون کوچه یکی دیگه خرید خیلی آدمای خوبین،مومن و با خدان حلال حروم سرشون میشه اون وقت ما نقدر شوهرم جون کند براشون اینه وضعیتمون با اون همه ثروت پدریش 

من پول دوتا خونه داشتم بخدا سال ۹۴_۹۵هر چی به شوهرم میگفتم خونه بخریم یا زمین قبول نمی‌کرد پیش خودش ...

اره واقعا دلم از همین میسوزه چون خدا به همه پولشو شرایطش رو میده ادما خودشون استفاده نمیکنن دوست خودم ۱۳ساله مستاجره ارث رسید بهشون دادن یکی کار کنه بهشون سود بده خوب  هرچی گفتم خونه بخر اطراف شهر گفت نه پولمون کمه بذار زیاد بشه (با این تورم!!!!) خونه خوب بخریم خر سودارم گرفتم گوشی موبایل و چرت و پرت خریدن اصل پولشمونم طرف نمیده بعد دو سال 

یکی هم مثل همسر شما 

پای حرف دل اکثر مستاجرا بشینی خیلیاشون فرصت هارو از دست دادن و فرصتای بقیه ادمارو خدا به اینا هم داده اینه که میگم از فرصت ها استفاده کنید هرچند اندک باشه 

[QUOTE=357438706]اره واقعا دلم از همین میسوزه چون خدا به همه پولشو شرایطش رو میده ادما خودشون استفاده نمیکنن دوست خود ...[/QUOTE

حالا خوب باشن، مهربونم باشن ،دلسوز باشن، رفت و آمد داشته باشند مشکلی نیست ولی اینکه میبینن خوشی و چشم ندارن خوشیتو ببینن آدمو میرنجونه و چشم دیدنشونو نداری 

الهی آمین بخدا ما وام ازدواجمونو خرج خونه کردیم همون سال چقدر گچکاری و رنگ کردم آخرش خودشون دادن اجا ...

دیروز یه مطلب در مورد والدین سمی خوندم

وصف حال ما بود

پدر مادرهایی که پول دارن خونه دارن ولی دلشون نمیاد به فرزندشون کمک کنن

یا اون فرزندی که بیشتر بهشون محبت میکنه همیشه پس زده میشه چون دیگه محبت کردن وظیفش شده

پدر مادر خودم و همسرم هر دو متاسفانه از این دسته بودن

نه ساپورت مالی نه عاطفی و روحی

شوهر من اگر بگم خونه ی پدرش حاصل دسترنج اونه دروغ نگفتم

وقتی با من ازدواج کرد آه در بساط نداشت گفت بابام خونه نداشت کار کردم خونه دار شد

ماشین نداشت کار کردم وام گرفتم قسط دادم ماشین دار شد

چون پدر شوهرم مریض بود

الان همش بنام باباشه

ولی دیگه این رفتارهای زننده واسه چیه؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

خانواده به خانواده فرق میکنن .به نظرم آدم حتی تو یه ساختمون با خانواده شوهر زندگی نکنه بهتره البته اگر بنام شوهر بشه و اختیارشو داشته باشی شاید شرایط فرق کنه ولی بازم اون حس مستقل بودن نیست.وقتی قرار نبود توش زندگی کنین خرج یه جا بهتر میکردین .انشالله همه صاحب خونه شیم  😍

باردارم❤❤