2777
2789
عنوان

واسه بی خونه ها دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 39 پست
بیمارهاز اینایی که بی هیچ دلیلی یه دفعه باد میکنههم خودش هم مادرشجوری باهات باد و بغ میکنن که گیج ...

امیدوارم زودتر بری خونه خودت 

اما خوب شما بهتر بود صبر میکردی خونه دار میشدی بعد بچه میاوردی 

حالا هم اتفاق خاصی نیافتاده یک چیزی گفته 

فکر میکنی خونه داشتی این حرف‌ها با همسایه نداشتی ؟بچه ات گریه میکرد صدای همسایه درمیومد 

بیخیال باش با بچه ات خوش باش حرص و جوش هم نخور

داخل اینترنت جستجو کنید، کلی مطلب خوب و تجربه شده گذاشته به جهت خونه دار شدن. 

(1) مثلاً هفت شنبه پشت سر هم روضه حضرت مسلم بن عقیل علیه السلام برگزار کنید و اگر شرایطش نیست، دانلود کنید و گوش بدید، میگن بهتره قبل از ظهر باشه و همچنین 40 روز پشت سر هم نماز هدیه به حضرت مسلم بن عقیل علیه السلام در یک مکان و زمان همیشگی و بعد از اتمام، صد مرتبه ذکر صلوات هدیه به ایشون ( داستان حضرت مسلم بن عقیل علیه السلام رو داخل نت بخونید، ظاهراً اواخر عمر بی خونه میشن و آواره کوچه خیابون ها و پیرزنی بهشون پناه میدن و......) 

( 2)  نذر آش حداقل به اندازه 7 کاسه که بدید بیرون در روز وفات امام رضا علیه السلام تا هفت سال ( معروف است به آش مستأجران) 

( 3) تلاوت آیه 29 سوره مؤمنون به تعداد و کیفیت مشخص ( دقیقش رو داخل نت پیدا کنید) 

( 4) ذکر یا جواد الائمه ادرکنی به تعداد و کیفیت مشخص ( دقیقش رو داخل نت پیدا کنید) 

( 5) نذر نون و خرما به نیت حضرت ام البنین سلام الله علیها ( فکر نکنم نذر چیزای دیگه مشکلی داشته باشه، مهم نفس عمل و جلب توجه و عنایت این خانم بزرگوار است) 

( 6) تلاوت آیات 2 و 3 سوره طلاق ( تعداد و کیفیت رو از داخل نت پیدا کنید) 

موارد دیگه هم هست که لطفا خودتون داخل نت زحمت بکشید بخونید. البته که راه اصلی و میانبر برای گشایش همه ی ناراحتی ها و گرفتاری های دنیا و آخرت و رسیدن به آرامش و آسایش :

ترک گناه و معصیت و جبران خطاهای گذشته و جبران حق الناس 

انجام واجبات و ترک محرمات 

مقید بودن به نماز اول وقت ( کما اینکه بزرگان دین فرموده اند اگر خیر دنیا و آخرت میخای نماز اول وقت بخونید......) 

انشاءالله که خدای مهربون به همه ی مستأجر ها و بی خونه ها و حتی کسانی که منزل دارن، اما دنبال بهتر و یا بزرگتر هستند و یا جای بهتر میخان، عنایت کنه به حق 14 معصوم علیه السلام و همه حاجت روا بشن. الهی آمین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=357438706]اره واقعا دلم از همین میسوزه چون خدا به همه پولشو شرایطش رو میده ادما خودشون استفاد ...

دقیقا بقران مجید این بدترین چیزه

بعضی عروسها همچین شوهر و خانوادشو میچزونن خانوادش همه کار میکنن فقط عروسه بمونه نره درخواست طلاق بده

ما کاری باهاشون نداریم چشم ندارن ببینن یه شب شام بریم بیرون

این چیزهایی که واسسه منه عروس عیب و عاره

واسه دخترهاشون حلال و خوبه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
امیدوارم زودتر بری خونه خودت اما خوب شما بهتر بود صبر میکردی خونه دار میشدی بعد بچه میاوردی حالا هم ...

10سال بعد عروسیم بچه دار شدم 

درست زمانی که از خونه دار شدن قطع امید کردم

10سال صبر کافی نبود؟

ما نه پُشت داشتیم نه مُشت

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
اره واقعا دلم از همین میسوزه چون خدا به همه پولشو شرایطش رو میده ادما خودشون استفاده نمیکنن دوست خود ...

بعضیا میگن ما زحمت کشیدیم خدا نخواست و... الکیه ما آدما چوب اشتباه خودمونو میخوریم و بس من که آنقدر طلا و ماشین و حساب بانکیم خوب بود، خب باهاش ملک نمیخریدم چیکارش میکردمدیگه سرمایه از زمین و خونه بهتر که خودت نخواهی اصلا تو بگو همون خونه ۵۰متری بده؟؟اینکه بدونی هر چی هم نداشته باشی بالاخره یه سقفی بالای سرت هست که نخوای خودت و زن و بچه و آواره کنی حالا یا خونه پدرشوهر یا خونه مستأجری 

10سال بعد عروسیم بچه دار شدم درست زمانی که از خونه دار شدن قطع امید کردم10سال صبر کافی نبود؟ما نه پُ ...

قدمش مبارک باشه عزیزم 

ارفتارها رو برای خودت بزرگ نکن حالا در رو باز کرده یک چیزی گفته اصلا خودتو بزن به نشنیدن 

بعضی وقتها فکر میکنم اگر ما آدم‌ها نمیشنیدیم زندگی برامون راحت‌تر بود 

با بچه ات خوش باش گفتم خونه دار هم بشی باز همسایه یک چیزی میگه بهت 

برای هر حرفی خودت رو نباز 

داخل اینترنت جستجو کنید، کلی مطلب خوب و تجربه شده گذاشته به جهت خونه دار شدن. (1) مثلاً هفت شنبه پش ...

روضه حضرت مسلم که معجزه است من با همین چیزا راحت شدم مثل معجزه بخدا اثر کردن ،همین روضه تازه ۳هفته بیشتر هم نگرفتم خودم با بچه هام ،و چله گرفتن برای شهدا که اگه خواستین میگم شوهرم خودش گفت باید بریم من نمیتونم اینجا اونی که هیچ جوره راضی نمیشد 

دقیقا بقران مجید این بدترین چیزهبعضی عروسها همچین شوهر و خانوادشو میچزونن خانوادش همه کار میکنن فقط ...

هعی نگم برات بعد میگن عروسا بدن نه همون اندازه که عروس بد داریم مادرشوهر و خواهر شوهر بد هم داریم،همونایی که تو احد قجر دارن به سر میبرن ها البته نه ظاهرشون که اتفاقعا خودشونو به زور میخوان امروزی نشون بدن ولی افکار ۱۰۰پیش تو مغزشونه

10سال بعد عروسیم بچه دار شدم درست زمانی که از خونه دار شدن قطع امید کردم10سال صبر کافی نبود؟ما نه پُ ...

سلام عزیزم

الهی به آبرو و به حق صبر حضرت زینب بهترینها رو خدا بهت عطاکنه

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌