2777
2789

میخام برای خرید سرامیک برم خونم سه طبقه اس قراره خودم تو یکی از طبقه ها بشینم سه تا طرح باید انتخاب کنم دلم میخاد طبقه خودم از همش قشنگتر بشه کابینت آشپزخانه ام و سفید انتخاب کردم ک با یچیزی ترکیب اش کنم انتخاب خودم ترکیب سفید و رنگ چوب بود برام طراحی قبل از اجرا هم انجام دادن قشنگ شد الان برا طبقه ی خودم چون اکثرا پیج های املاکی ها و خونه های چند میلیاردی رو دنبال میکنم دیدم اونا کابینت و ی دست سفید کار کردن با بین کابینتی مشکی حالا نمی‌دونم عکس های آماده اش و فیلم های اینجوری و تو اینستا زیاد دیدم قشنگ شده ولی ب اینم فکر میکنم ک خسته کننده نشه حالا شما ها اگه نظر خاصی دارید بهم کمک کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پارکت نمی کنید؟

راستش اولش ب پارکت فک کردم پارسال متری ۵۵۰ب بالا قیمت دادن الان هم سرامیک خوب رو همین قیمتاس ولی فک کنم طول عمر سرامیک بیشتر پارکت و مراقبت آنچنانی هم نداره

راستش اولش ب پارکت فک کردم پارسال متری ۵۵۰ب بالا قیمت دادن الان هم سرامیک خوب رو همین قیمتاس ولی فک ...

من ۱۵ سال توشمال خونه ام‌پارکت بودگرمایش از کف  خیلی راضی بودم چه گرما سرما تمیزی الا دوسال این خونه ام سرامیک اصلا نمیشه رو زمین بدون دمپایی روفرشی راه رفت ،من که تصمیم دارم روهمین سرامیک پارکت کنم