2777
2789
عنوان

لطفا متاهل ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 96 پست
دوست نزدیکش که رفت و امد داریم و 16 ساله دوستیم یعنی خیلی نزدیکیم اینم بهم گفت چون بهش گفته بودم چیز ...

ممکنه الکی بگه خیلی اعتماد نکن 

اگر رابطش خوبه ک حله دیگه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی نمیگه گزارش لحظه به لحظه میده بهم

خب پس باید اول چیزی بشه ک بتونی رودر رو کنی هنو چیزی نشده ک نمیشه 

بعدم همه ی مردا دنبال صیقه این بیشورا😁

اصلا میشنوندیکی بیوه یا مطلقس چشاشون گرد میشه 

ولی خب اگر جدیدا اینطور شده رفتارش و خیلی بش از حد دنبال این چیزا افتاده باید خشن باش برخورد کنی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین من چند سال پیش سرکار میرفتم 

یه هفته ای بود باشوهرم همش جر و بحث داشتیم هیچ رابطه ای چیزیم نبود بعد من یه جلسه کاری برام پیش اومده بود جمعه بود خلاصه از پنجشنبه شب داشت مث فرفره خونرو تمیز میکرد تااین ک موقعی داشت ظرف میشست رفتم تو گوشیش فکر میکرد رمزشو نمیدونم درصورتی ک قایمکی یبار از پشت مبل وقتی داشت بازش میکرد دیده بودمش خلاصه رفتم گوشیشو دیدم بهللههه اقا واسه وقتی ک من خونه نیستم و جلسم قراره خونه گذاشت ینی رفتم تو اشپزخونه هرچی دم دستم بود زدم تو سرش و داد و بیداد درس عبرت شد براش

بعد چی کار کردی

هیچی دیگه در حد قرار بود خلاصه حسابی ترسید هم خودش هم دوس دخترش مجبورش کردم بش زنگ بزنه بعد جلوی خودش هر دوشونو تهدید کردم و داد و فوش دوس دخترشم نرسید و گفت دیگه بمن زنگ نزن البته این دوس دختر ک دارم میگم یه زن صیقه ای مطلقه بین ۴۵ تا ۵۰ سال بود😂😂😂😂😂

هیچی دیگه در حد قرار بود خلاصه حسابی ترسید هم خودش هم دوس دخترش مجبورش کردم بش زنگ بزنه بعد جلوی خود ...

منم مچش رو چند سال پیش گرفتم و به غلط کردن افتاد و دونگ خونه داد بعد چند سال دوباره مشکوک شده و شیطنت داره میکنه و پافشاری رو صیغه داره ایندر حالی هست که پیش من سوتی نمیده و معمولیه

منم مچش رو چند سال پیش گرفتم و به غلط کردن افتاد و دونگ خونه داد بعد چند سال دوباره مشکوک شده و شیطن ...

بیشتر وقتشو پر کن مردا بیکار شن میوفتن دنبال این چیا یه دوستم میگفت بش بگو بارفیکس بزنه وزنه بزنه اونموقع ها میخندیدیم اما بعدا فهمیدم راس میگه😂😂

عزیزم من تاپیک قبل تون خوندم

منم ۱۷ ساله متاهلم

رابطه خوبی هم با همسرم داریم

قفل و رمز گوشی برای همسر شامل حریم خصوصی نیس

باید گوشیش همیشه در اختیارتون باشه و مخصوصا با سابقه ای که داره

ولی این متوجه نشدم شما با اینکه با هم بحث کردین و ازش کینه داری

چه جوری اجازه میدی باهاتون رابطه داشته باشه؟

ترس از رفتن بعدش داری؟

شما اگر میخوای همسرت به حرفت گوش کنه خب باید نقطه ضعفی که ازش گرفتی و بهانه کنی

یعنی از چیزی که روش حساسه منعش کنی

تا اینجوری مجبور بشه که کارها مطابق خواسته شما انجام بده

وقتی ناراحتی و قهر شما براش مهم نیس باید شگردت عوض کنی

عزیزم من تاپیک قبل تون خوندممنم ۱۷ ساله متاهلمرابطه خوبی هم با همسرم داریمقفل و رمز گوشی برای همسر ش ...

خیلی بد قلق هست و بچه اصلا لج میبره قهر میکنه 

اینطور نیست که وقتی قهریم تلاش کنه واسه اشتی از خداشه چون به کارهاش راحت تر میرسه

بابت رابطه هم چون خیلی گرمه والا من تامینش میکنم بازم چشمش دنبال هرزه های خیابونیه  

بیخیال باش وقتی شرايط جدایی نداری و میترسی رمز گوشی به چه دردت میخوره حالا گیرم فهمیدی و رفتی گل های کاشته اش خوندی و دیدی اخرش میخوای چیکار کنی 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

بیخیال باش وقتی شرايط جدایی نداری و میترسی رمز گوشی به چه دردت میخوره حالا گیرم فهمیدی و رفتی گل های ...

با اینکه شاغلم با اینکه یه بچه نوجوان دارم ولی باورت نمیشه از طلاق میترسم دوباره بعد اینهمه سال نقطه از سر خط شروع کنم

اما ظاهرا باهاش خوب شدم ولی به شدت منظر آتو هستم اونوقت طلاق میگیرم با مشاور هم حرف زدم اینبار جدی هستم منتها با مدرک محکم که مهریه رو بده و طلاق وگرنه طلاق نمیده باید سر به زنگار وقتی رفت خونه این زنهای خیابونی با مامور برسم

مردی که گوشی شو پنهان می کنه اونم بعد از خیانت صد در صد و بدون شک داره به غلطی می کنه

حالا شما فکراتو بکن این موضوع حلاجی کن:

۱-ابزار فشار چی داری

۲ـاگر چیزی ببینی میخای چکار کنی

این دوتا موضوعو‌ روشن‌کن

بعد تصمیم بگیر

بین شوهری که ناراحتی تو، غصه تو، دعوای تو‌‌براش مهم نیست ، تو هیچ راهی نداری که باهاش جر و‌بحث کنی نهایتش میگه برو خونه بابات ...هری ...براشم مهم نیست. اگر قصدت جدایی نباشه سنگ‌روی یخ میشی

بعد اینکه چیزی ازش دیدی جرات داری تا تهش بری؟ یا قراره دوتاچک بخوری بشینی سر جات ، بدتر روش باز بشه  ، با بیحیایی و وقاحت بیشتر جلوی چشم‌ خودت ادامه بده

و خدا برای من کافیست.....

من پنج ساله متاهلم مثل شما انقدر با تجربه نیستم اما بنظرم شما شرایط جدایی نداری،دخترتون هم لطمه بزرگی بهش وارد میشه پس بیخیال طلاق بشی بهتره

مردایی که دنبال صیغه هستن کلا ذاتشون همینه

بابای منم همین بود الان سنش بالا رفته بهتر شده

من اون موقع به مامانم میگفتم طلاق بگیر ولی مامانم هم مثل شما شرایط طلاق نداشت

تنها کاری که کرد این بود که هر چیزی که میدید خودش رو میزد به نفهمیدن دور از جونش،اصلا نزاشت روی بابام تو روش باز بشه

چون بعضی ها علنی جلو زنشون این کارو میکنن  یا مثلا به زنه میگن خونه رو خالی کن فلانی داره میاد خواستم بگم تا این حد هم امکان داره وقیح بشن 

باهاش آشتی کن ولی به هر ترفندی شده رمز گوشیش رو داشته باش

البته به خاطر آرامش روان خودت چکش نکنی بهتره ولی خب رمز رو حتما داشته باش اصلا نمیتونم بپذیرم مردا به زنشون رمز گوشی نمیدن

مردی که گوشی شو پنهان می کنه اونم بعد از خیانت صد در صد و بدون شک داره به غلطی می کنهحالا شما فکراتو ...

اینو میدونم که با اینکه ظاهر موجهی داره و همه میگن عجب شوهر متین و محجوبی داری و ظاهرا بسیار با شخصیت با مردم ولی دنبال هرزه ها هست یعنی باورم نمیشه در حالی که به شدت خوش قیافه هستم دردم اینه دنبال زنهای بی لول و داغون هست که ادم نمیتونه نگاشون کنه 

من میدونم این منو طلاق بده نیست فقط و فقط باید ی مدرک جرم ازش داشته باشم تا مهریه بگیرم

3 دونگ خونه دارم شاغل هم هستم 

ولی حقیقتا دلم میسوزه واسه زحمت این سالها 

مجبورم عادی باشم تا مدرک پیدا کنم و این در حالی هست که اون نمیدونه من خبر دارم که هرز میپره

میترسم مریض شم زگیل چیزی بگیرم وحشتناک میترسم