2777
2789
عنوان

لطفا متاهل ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 96 پست
سلام خانم خوبید؟نمدونم‌چیشد ک ب این تاپیک رسیدم اما حتما یه حکمتی داره شرایط شما دقیقا مشابه شرایط خ ...

عزیزم برق ساعت 8 تا 10 قطع میشه نمیتونم تایپ کنم وقتی اومد میام پیام میزارم

سلام خانم خوبید؟نمدونم‌چیشد ک ب این تاپیک رسیدم اما حتما یه حکمتی داره شرایط شما دقیقا مشابه شرایط خ ...

عزیزم دیگه برام مهم نیست 

فهمیدم هرچه قدر کنکاش کنم خودم هستم که آسیب میبینم برای ارامش خودم رها کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیگه برام مهم نیست فهمیدم هرچه قدر کنکاش کنم خودم هستم که آسیب میبینم برای ارامش خودم رها کردم

یعنی طلاق نگرفتی؟ 

چجوری با خیانتش کنار اومدی 

اوم تغییر کرده شوهرت؟

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

یعنی طلاق نگرفتی؟ چجوری با خیانتش کنار اومدی اوم تغییر کرده شوهرت؟

ببین الان نبین دارم باهات راحت حرف میزنم 

من عاشق شوهرم بودم مثلا اگه میشنیدم این و اون میگفتن ما بیخیال شدیم من تعجب میکردم میگفتم مگه میشه ولی نمیدونم چ حکمتی هست انگار خدا یه در از قلبت که مختص عشق بود رو برات میبنده

نه طلاق نگرفتم به ظاهر زندگی معمولی هست و داریم زندگی میکنیم 

ولی واقعا نمیدونم ایا خیانت میکنه یا نه

فقط میدونم من قوی تر شدم و دیگه گریه نمیکنم منی که چپ و راست برای زندگیم گریه میکردم و میخاستم حفظش کنم الان رها کردم 

ب قول معروف بیخبری خوش خبریه

از روزی که رها کردم این افکار رو راحتتر زندگی میکنم

بالاخره یه روز یه جا همه چی مشخص میشه

اونم تغییر کرده ولی اعتمادی دیگه نیست چون چند سال پیش خیانت بدی بهم کرده بود و بخشیدم 

ولی حالا با رمز گوشی و .... دیگه از چشمم افتاده

ضمنا طلاق نمیده گفتم مهریه رو میبخشم ولی قبول نمیکنه

مردها وقتی ببینن زنشون دیگه مثل سابق پیگیرشون نیست و عشقی تو چشاشون نیست کم کم استپ میکنن و ب دنبال عشق زنشون میگردن

ببین الان نبین دارم باهات راحت حرف میزنم من عاشق شوهرم بودم مثلا اگه میشنیدم این و اون میگفتن ما بیخ ...

چ سخت💔🥺

خواهرم برعکس شما نمیتونه تحمل کنه 

و الان اومده تو خونه ما یه اتاق پر کرده از جهیزیه اش و زندگی می‌کنه میگه ب زودی طلاقم میگیرم اما ب خانوادم گفته خونه پیدا نشده خونه گیر بیاد شوهرم میاد دنبالم 

حالا نمدونم چی بشع 💔💔

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

چ سخت💔🥺خواهرم برعکس شما نمیتونه تحمل کنه و الان اومده تو خونه ما یه اتاق پر کرده از جهیزیه اش و زن ...

بچه داره؟

بعد من به این راحتی هم که میگی نبود و نیست خودمو قوی کردم زشد کردم اصلا غیر خودم کسی برام مهم نیست عمرم داره میگذره نمیخام درگیر پاسگاه و دادگاه بگذرونم منم دارم خوش میگذرونم