2777
2789
عنوان

لطفا متاهل ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 96 پست
باورت میشه هرگز سرگوشیش نمیرم و بدم میاد از این کار چند شب پیش اتفاقی میخاستم از چیزی عکس بگیرم دیدم ...

من برعکس هر چنوقت یکبار چکش میکنم بااین ک مال این غلطا نیست😂😂 کلا نمیخاد دستت بده گوشیشو یا میگه رمزشو خودم میزنم بت میدم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی محل نمیده چکار کنم دارم داغون میشم و براش مهم نیست

ببین من الان دارم پریود میشم میترسم یه حرفی بزنم یه آتشی بندازن تو زندگیتون گناهش گردن من باشه . خودت راهش و پیدا کن عزیزم حتما میتونی

نمیزاره با خیال راحت زندگی کنم دارم ذره ذره آب میشم بهش گفته بودم اگه روزی منو نمیخای یا خسته شدی مث ...

با دست پس میزنه با پا پیش میکشه

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه

الان حرفم اینه همینطور به قهر اداتمه بدم خب اون که راحت تر به غلطاش میرسه

ازش نفرت عجیبی گرفتم

جالبه طلبکارم هست 

میدونم دنبال کثافت کاری هست اینکه کاری کرده یا نه هنوز مطمئن نیستم

اصلا حال روحی خوبی ندارم زندگیم شده تنش 

نه دست و دلم میره آشپزی کنم نه نظافت خونه یعنی مرده متحرک شدم

منی که تا حالا سیگار نکشیده بودم الان سه روزه غروب میرم پارک همینطور سیگار میکشم و گریه میکنم

گفت هروقت بخای نگاه کنی بهم بگو قفل رو باز میکنم نگاه کن

بازخوبه تو همون تایم زیرو روش کن چیزی باشه بلخره از دستش درمیره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یعنی کوتاه بیام و آشتی کنم؟

اره ولی کاملا زیر نظرش بگیر بنظرت امکان داره با قهر کردن کوتاه بیاد؟ببخشید گرم هست برا رابطه؟

اره ولی کاملا زیر نظرش بگیر بنظرت امکان داره با قهر کردن کوتاه بیاد؟ببخشید گرم هست برا رابطه؟

ببین حالا که این سوال رو کردی بزار بگم

ما تقریبا همیشه رابطه داریم با اینکه الانم قهریم دو بار نصفه شب بیدار شد و رابطه داشت یعنی کم نمیزارم براش

ولی شنیدم که دنبال صیغه ای و زن های خیابونی هست اینو نمیفهمم

ببین حالا که این سوال رو کردی بزار بگمما تقریبا همیشه رابطه داریم با اینکه الانم قهریم دو بار نصفه ش ...

چجوری شنیدی کی گفته؟

چجوری شنیدی کی گفته؟

دوست نزدیکش که رفت و امد داریم و 16 ساله دوستیم یعنی خیلی نزدیکیم اینم بهم گفت چون بهش گفته بودم چیزی ازش دیدی بهم بگه

چند سال پیش که خیانت کرده بود این دوستش میدونست بهم نگفته بود از اون روز گفتم نمیبخشمت اگه نگی