2777
2789
عنوان

لطفا متاهل ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 96 پست
من پنج ساله متاهلم مثل شما انقدر با تجربه نیستم اما بنظرم شما شرایط جدایی نداری،دخترتون هم لطمه بزرگ ...

باورم نمیشه اینطور درمونده شدم

من چیزی کم ندارم جز افراد درست و حسابی جامعه هستم 

واقعا نمیفهمم چی شده چرا اینقدر بی شرف شده

باورم نمیشه اینطور درمونده شدممن چیزی کم ندارم جز افراد درست و حسابی جامعه هستم واقعا نمیفهمم چی شده ...

میفهممت گلم

شما ناکافی نیستی،همسرت ذات کثیفی داره

مادر من هم واقعا از لحاظ تحصیلات و شغل و ظاهر موجه بود ولی خب ذات بد....

خواهشا نزار دخترت بویی از این مسائل ببره چون من واقعا آسیب دیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت گلمشما ناکافی نیستی،همسرت ذات کثیفی دارهمادر من هم واقعا از لحاظ تحصیلات و شغل و ظاهر موجه ب ...

فهمیده نوجوانه 

بهم میگه طلاق نگیر برای آینده من خوب نیست

تازه میگه میترسم ازدواج کنی بعدش  

فهمیده نوجوانه بهم میگه طلاق نگیر برای آینده من خوب نیستتازه میگه میترسم ازدواج کنی بعدش

باور کن حال دخترت از شما ده برابر بدتره

با اینکه نوجوانه ولی کامل متوجه هست که طلاق شما چقدر براش آسیب زا هست 

ولی با اخلاقیاتی که از خمسرتون گفتید اصلا قهر براش جوابگو نیست اینجور مردا دوست دارن به اصطلاح با پنبه سربریده بشن،یعنی در اوج دوستی و صمیمیت اهداف خودت رو عملی کن

متاسفانه کلا کسایی که خیانت میکنن ۹۹٪ مجدد اینکارو تکرار میکنن و خیانتشون اصلا ربطی به خوب یا بد بودن همسر نداره، جنبه ی روانی داره،با چیزایی که تعریف کردید ایشون هم مشخصه آدم سر به راهی نیست و باز داره کارشو میکنه، اما با توجه به سن دخترتون که تو سن خیلی حساسیه الان اصلا زمان مناسبی برای جدایی نیست، به نظر من میتونید کمی صبر کنید سن بلوغ دخترتون بگذره و شما هم زندگیتون رو از نظر مالی جمع و جور کنید بعد جدا بشید

متاسفانه کلا کسایی که خیانت میکنن ۹۹٪ مجدد اینکارو تکرار میکنن و خیانتشون اصلا ربطی به خوب یا بد بود ...

اونوقت احساس خودم چی

اینکه دارم ذره دره اب میشم

اینکه دارم کار میکنم و خرج تو زندگیم میکنم ولی اون پول رو پول و سرمایه گذاری طلا میکنه فک میکنه من خبر ندارم

سلام عزیزم من اومدم تو این تاپیک

سلام خواهش میکنم دوستان گزارش نزنید چون من واقعا درمونده شدم و مرتب دارم خودمو عذاب میدم و گریه میکنم

انزال جهشی تا حالا شنیدی؟

مثل اینکه این هرزه اینطور بود و شوهرم با ولع اینو به کسی گفته تو یه ساعت 4 بار اینطور میشد نمیدونی چه لذتی داره و فلان

میدونی من چقدر داغون شدم  این مساله واسه 10 درصد خانم ها اتفاق میفته و باعث لذت پارتنر میشه خب من دارم دق میکنم این چیزی هست که من هرگز نمیتونم باهاش رقابت کنم و اون لذت رو طرف ببره

بس که سرچ میکنم در موردش بدونم خودمو داغون کردم