2777
2789

بیمارستان گفته یکم آبان با مدارک شناساییتون همراه شوهرت بیاید

ولی تاریخ عملم دوم ابانه

بنظرتون دوم صبح برم بستری میشم؟

یا یکم ابان بستری میشم؟

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

من صبحش رفتم بستری شدم بعدازظهرشم اومدم خونه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه یشب نگه نمیدارن؟؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

اینجا ی شب نگه‌دار میدارن

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

مگه یشب نگه نمیدارن؟؟

نه من نگه نداشتن،سپاهان اصفهان بودم ۱۴۰۰

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

صبح دوم

پس یکم فقط میریم کارای اداری و رضایت نامه اینا انجام میدیم و برمیگردیم

من روز قبل سزارین بستری شدم و فردا صبحش سزارین شدم باز یه روز بعد اونم نگه داشتن.

چهارشنبه بستری شدم 

پنج شنبه سزارین شدم

جمعه باز مرخصم نکردن

شنبه مرخص شدم😤😤

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!