بیمارستان گفته یکم آبان با مدارک شناساییتون همراه شوهرت بیاید
ولی تاریخ عملم دوم ابانه
بنظرتون دوم صبح برم بستری میشم؟
یا یکم ابان بستری میشم؟
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
من روز قبل سزارین بستری شدم و فردا صبحش سزارین شدم باز یه روز بعد اونم نگه داشتن.چهارشنبه بستری شدم ...
چرا اینقدر طول کشیده
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
منم دولتی بودم پس شیاف ببر هرکی گفته چرت گفته خود پرستار ودکتر گفتن نسکافه بخور من روزی ۵تامیخوردم بچمم زردی نگرفت. دوران بارداری. باید رعایت کنی زردی نگیره بچه.
فرق نداره یکم ی روزم زود تر میبینیش دومم میتونی بری ببین کی بهت گفتن همون روز برو سر لج نندازشون پیش ...
مرسی ممنون. ن هر تاریخی بگن میرم. بیمارستان دولتی هس