2777
2789
عنوان

چقدر قبل از سزارین بستری میشم سزارینی ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 57 پست
من صبحش رفتم بستری شدم بعدازظهرشم اومدم خونه

وا یعنی شما رو ۲۴ ساعت نگه نداشتن؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
وا یعنی شما رو ۲۴ ساعت نگه نداشتن؟

نه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساعت ۲ظهررفتم بیمارستان ساعت ۷شب دیگه روتخت بودم طبیعی گفتن بزاااا تا۱۰شب هی  امپول فشارو. اینا دردم نمیمود خلاصه دخترم ایست قلبی کرد ضربان نداشت بردنم اتاق عمل وبی حسی واینا ساعت ۱۱ونیم زاییدم ۲شب بیمارستان نگهم داشتن خیلی داغون بود شیاف باخودت ببر .پمپ درد بگیر حتما نسکافه ببر بخور که بی حسی وببره شونه درد نشی

من روز قبل سزارین بستری شدم و فردا صبحش سزارین شدم باز یه روز بعد اونم نگه داشتن.چهارشنبه بستری شدم ...

چرا اینقدر طول کشیده

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

من ساعت ۲ظهررفتم بیمارستان ساعت ۷شب دیگه روتخت بودم طبیعی گفتن بزاااا تا۱۰شب هی امپول فشارو. اینا د ...

دولتی هس پمپ درد ندارن. نسکافه هم‌میگن باعث زردی بچه میشه

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

دولتی هس پمپ درد ندارن. نسکافه هم‌میگن باعث زردی بچه میشه

منم دولتی بودم پس شیاف ببر هرکی گفته چرت گفته خود پرستار ودکتر گفتن نسکافه بخور من روزی ۵تامیخوردم بچمم زردی نگرفت. دوران بارداری. باید رعایت کنی زردی نگیره بچه.

چرا اینقدر طول کشیده

تا شکمت کارنکنه وشکم. بچه کارنکنه واینکه واکسن بچه رومیزنن بخیه هاتو چک میکتن شیردهی.  تونگاه میکنن.  حالت ونگامیکنن بعدمرخص میکنن بودن خانوما ۳شب ۴شب چون شکمشون کارنکرده بود

فرق نداره یکم ی روزم زود تر میبینیش دومم میتونی بری ببین کی بهت گفتن همون روز برو سر لج نندازشون پیش ...

مرسی ممنون. ن هر تاریخی بگن میرم. بیمارستان دولتی هس

تا شکمت کارنکنه وشکم. بچه کارنکنه واینکه واکسن بچه رومیزنن بخیه هاتو چک میکتن شیردهی. تونگاه میکنن. ...

من سزارین اول ی شیاف داد سریع شکمم کار کرد