2777
2789
عنوان

چقدر قبل از سزارین بستری میشم سزارینی ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 57 پست
چرا اینقدر طول کشیده

ضربان قلبم یه کم بالا بود نذاشتن فردای عمل بیام خونه.

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلش بستری نشدم اصلاروز قبل رفتم تشکیل پرونده دادمروز عمل هم خودم رفتم تو اتاق عمل خوابیدم قبل عم ...

اها 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

اینا همه الکیه بچه از تغذیه مادر زردی نمیگیره

پس چجوری میگیره؟

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

نه دیگ کیسه سوراخ بشه تا دوسه ساعت میتونه بمونه

من که کیسه آبو ساعتای ده یازده شب سوراخ کردن، صبحش ساعت ۷ سزارینم کردن

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
ای جانم دعا کن برای من من 6 ماهمه

ایشالا بسلامتی ب دنیا بیاریش 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

من که کیسه آبو ساعتای ده یازده شب سوراخ کردن، صبحش ساعت ۷ سزارینم کردن

یعنی قرار بود سزارین بشی؟من اصلا اجازه نمیدم کیسه سوراخ‌کنن. ینی سری قبلی دهنم سرویس شد بچم عفونت خون گرفت

خرما بچه زرد نمیشه بخورم؟نسکافه میگن بچه زرد میشه

چرت میگن. عزیزم بخور جون بگیری. اگه اینطوری بخای حساب کنی پس خرما وروغن زرد وزیره نباید بخوری. زرد میشه بچه خب نخوری.  شیرنداری جون نداری زودم خوب. نمیشی گفتم ک ت زمان بارداری باید مراعات کنی برازردی هم ترنجبین خوبه من بردم بیمارستان دادم دخترم خورد شکمش کارکرد وزردی هم نگرفت

یعنی قرار بود سزارین بشی؟من اصلا اجازه نمیدم کیسه سوراخ‌کنن. ینی سری قبلی دهنم سرویس شد بچم عفونت خو ...

نه بابا درد طبیعی کشیدم دو شب و یک روز. تا ضربان قلب بچه ضعیف شد راضی شدن به سزارین

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
چرت میگن. عزیزم بخور جون بگیری. اگه اینطوری بخای حساب کنی پس خرما وروغن زرد وزیره نباید بخوری. زرد م ...

دیگه خودت میدونی. من تجربمو گفتم میخای ببر. اوناکه گفتم میخای نبر انشالله سالم بدنیا بیاد وزایمان خوبی داشته باشی