2777
2789
عنوان

ایا جواب ذخیره ها امشب میااااد

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 83 پست
از کجای کارنامه میشه فهمید ذخیره ای ؟

تو کارنامه دانشگاه آزاد نشون میده میگه مثلا انتخاب چندمت ردیف چندم میشی 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهزینش مشکلی نداری؟

خودم دارم خیلی زیاده

ولی بابام میگه مشکلی نیس یعنی پارسال اینقدر دعوام کردن که انتخاب رشته ازاد نکردم 

ولی خودم خیلی عذاب وجدان دارم که مغزم نمی‌کشه بیشتر از این

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
من ذخیره ۱۷ پرستاریم خیلی استرس دارم

کجا؟

وایییی منم ذخیره ۳۶ مامایی تهرانم خیلی نگرانممم😢

وای نه نترس ردیف برای تهران خوبه من دیدم با ۱۰۰ و اینام قبول شدن ولی من شهرم کوچیکه از این میترسم

یه شهری نزدیک شهر خودمه نمیتونم اسمشو بگم

اها نه میخواستم بدونم اگه تهرانی اصلا نترس

خودم دارم خیلی زیادهولی بابام میگه مشکلی نیس یعنی پارسال اینقدر دعوام کردن که انتخاب رشته ازاد نکردم ...

درکت میکنم🥲

منم قبول شدم ولی حس میکنم پرستاری ارزش این هزینه هارو نداره نمیدونم چیکار کنم

نگران نباش واسه علم خرج بشه مشکلی ندارع

چی بگم والا امیدوارم حداقل پرستاری خوبی بشم بتونم زحمتای پدرمو جبران کنم

درکت میکنم🥲منم قبول شدم ولی حس میکنم پرستاری ارزش این هزینه هارو نداره نمیدونم چیکار کنم

چرا ارزش داره پرستاری خیلی آینده داره از ۱۲تا ۵۰ تومنم حتی بیشتر میتونی دربیاری بعدا