2777
2789
عنوان

ایا جواب ذخیره ها امشب میااااد

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 83 پست
منم استرس داشتم

من اولش استرس داشتم بعد بقیه گفتن قبولی و فلان و اینا آروم شدم بعدش دوباره دیشب رفتم بگردم تو تاپیکا یه تاپیک قدیمی دیدم 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذخیره چیه؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

ذخیره ویه

منظورتون اینه چیه؟ 

بعد از اعلام کردن نتایج دانشگاه ازاد چند نفر به عنوان ذخیره انتخاب میشن اگه کسی انصراف داد اونا به جاشون برن

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
ذخیره چیه؟

بعد از اعلام کردن نتایج دانشگاه ازاد چند نفر به عنوان ذخیره انتخاب میشن اگه کسی انصراف داد اونا به جاشون برن

نه میشی استرس نداشته باش آزادی یا خودگردان؟

آزاد

بعد از اعلام کردن نتایج دانشگاه ازاد چند نفر به عنوان ذخیره انتخاب میشن اگه کسی انصراف داد اونا به ج ...

از کجای کارنامه میشه فهمید ذخیره ای ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

من فردا میرم دانشگاه خودمم ذخیره ۶ هستم ، میپرسم ازشون عزیزم

وای میگن باید امشب نتایج را بزنن ولی فکر نکنن میخوان ما رو دق بدن 

خودگردان دوبرابرع هزینش تقریبا

وای اره هزینه ها را هم زیاد کردن دیگه هیچ خانواده نابود میشدن