2777
2789

مادر شوهرم اینا برا نوه دختر سیسمونی یخجال و کابینت و جارو برقیو لباسشویی اینا خریده بودند منم این مدل چیزارو بخرم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره ؟ زیاد نخر چند تیکه کوچیک کافیه الکی تو دست و پاته بچه تا چند سال اصلا با این جور چیزا بازی نمی کنه بزار بزرگتر شد به مرور بخر که ذوق کنه نه اینکه همیشه جلوی چشمش باشه هیچ لذتی ازشون نبره 

دختره ؟ زیاد نخر چند تیکه کوچیک کافیه الکی تو دست و پاته بچه تا چند سال اصلا با این جور چیزا بازی نم ...

اخه گلم سیسمونیه کلی ادم میان میبینن مجبوربم خرتو پرت بخریم

نه بابا یه چیزایی بگیر که قطعه ریز و جدا شوونده نداشته باشه 

و خز دار نباشه (ازین خز بلندا ک کنده میشه و مناسب بچه نیست) 

چون بچه میخورع اینارو 

ازین عروسک سوت دارا بگیر واسه حموم و.. جغجغه و یه عروسک نرم و نیبتا کوچیک ک بغلش کنه 

ازین حلقه ها و ایتوانه که نسبتا فکریم هست ..

دفتر طرحای سفید و سیاهم اگه پیدا کنی خوبه 

اون یخچالو ظرفشویی رو  سه چهارسالش شد تازه میتونه بازی کنه . نهایتا یکیشو بخر بزار دکور تا بزرگ بشه 

اخه گلم سیسمونیه کلی ادم میان میبینن مجبوربم خرتو پرت بخریم

عزیزم اصلا مجبور نیستی به خاطر مردم خرت و پرت بخری، که یک عده میان و می‌بیند، متناسب با نیاز واقعی خودت و بچه وسایل رو بخر،وسایلی که واقعا ضروری هست و 100 درصد استفاده ات میشه نه چیزایی که فقط جا گیر و دست و پا گیر باشه و فقط به خاطر حرف مردم تهیه کرده باشی و بعدا بعد تموم شدن سیسمونی ناراحت باشی که چرا اینقدر پای این وسیله که استفاده نمیشه اینقدر هزینه کردم و الآن جا ندارم کجا بگذارمش. 

راهکار: بجاش بسته به توانایی وپولی که داری یک تیکه طلا اگه پولت کم هست انگشتر یا گوشواره پول بیشتر داری النگو و گردنبد بگیر و بده موقع سیسمونی مامانت دستت کنه و بگه دخترم هدیه مادر شدنت، اینطوری کلی سربلند تری و عزت ات بالا میره. چهار تیکه اسباب بازی که جا بگیرن و نیاز بچه نباشن اصلا به چشم نمیاد، این رو مطمئن باش.