2777
2789
عنوان

ایا جواب ذخیره ها امشب میااااد

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 83 پست
عه خب اگه به این فاصله خوابگاه میدن به منم پس میدن اینقدر نگران بودم که میدن نمیدن من اخه استانم هم ...

برو دانشگاه بپرس منم قبل اینکه برم میگفتم ترمی ۲۵تومنه من نمیخوام دانشگاه آزاد برم ولی وقتی رفتم دیدم وضعیت اونقدرا هم بد نیست  دلم برا بابام خیلی میسوزه  خیلی زحمت میکشه منم که پرستاری آزاد آوردم حس میکنم زیر اینهمه فشار نابود میشه کاش بشه همین امسال ازدواج کنم از دستم راحت بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دانشگاه بپرس منم قبل اینکه برم میگفتم ترمی ۲۵تومنه من نمیخوام دانشگاه آزاد برم ولی وقتی رفتم دید ...

اره باید میرفتم ولی نشد اصلا وقت نکردم خیلی گرفتار بودم 

ایشالا عزیزم هر چی به صلاحته اتفاق بیوفته 

ولی متاسفانه من راه فراری ندارم اصلا مامان بابام دوست ندارن من ازدواج کنم منم حالا حالا ها موندنیم 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
عزیزم هر وقت قیول شدی خبرشو به منم بده خوشحال میشم 😁

چشم عزیزم حتماااااااا توهم همینطور

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
به من گفتن قبول نشدی گفت ذخیره ها قبول نشدن ذخیره زدیف شیش بودم

هنوز که نتایج نیومده کی گفته

به من گفتن قبول نشدی گفت ذخیره ها قبول نشدن ذخیره زدیف شیش بودم

فکر نکنم دانشگاه بدونه ها ولی اگه راست گفته باشن تو ۶ ای قبول نشدی من ۴۶ ام یا خدا