2777
2789
عنوان

صاحب کارم نفرینم کرده

50 بازدید | 7 پست

مربی مهد رفتم شدم قبلا کار کرده بودم گفت ماهی 4 ملیون ساعت کاری 8 تا2ونیم بعصی وقتا شاید درماه یک روز تا 6 یا 9 شب اول اینو نگفت فقط گفت تا دو بعد رفتم شد تا دونیم 5 شنبه هام میرفتم دیگه خیلی اذیتم می‌کرد داد میزد میگفت گوشی دست نگیر خیلی داد میزد بی احترامی می‌کرد یه روز گفت اگه خوب نباشی مربی میگیرم گفتم نمیتونم مربی بگیر خودش گفت منم به زور حقوقم رو گرفتم حتی یه تومن نداد به زور برگشتم الان دوستم اونجاست میگه هرچی آگهی میزاره کسی نمیاد هی تو نفرین میکنه سر صبح نفرین میکنه بخدا خوب بود میرفتم رومخم بود الان چیکار کنم میترسم نفرینم کرده میخام زنگش بزنم حوصله حرف آوردن بردن ندارم 

ولش کن اسی، برای چی زنگ بزنی؟! بذار نفرین کنه، نفرین الکی که نمیگیره، اگ هم ناراحته باید از روز اول قرار داد می‌نوشت باهات،مگه کارگر روزمزد گرفته که بدون قرار داد و... هر موقع خواست هرچی خواست بگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن اسی، برای چی زنگ بزنی؟! بذار نفرین کنه، نفرین الکی که نمیگیره، اگ هم ناراحته باید از روز اول ...

دوهفته اول گفت نیا منم گفتم باشه بعد دیگه گفتم مربی نداره یک ماه رفتم بخدا خوب بود میرفتم

دوهفته اول گفت نیا منم گفتم باشه بعد دیگه گفتم مربی نداره یک ماه رفتم بخدا خوب بود میرفتم

اگر میخوایی بری و بابت رفتن سر کار بهش زنگ بزنی ماجرا فرق میکنه، اگر میخوایی زنگ بزنی بگو نفرین نکن من جای تو باشم زنگ نمیزنم 

بیخود ترین کار مهد کودک بری پرستار یه بچه تو یه خونه مطمعن بشی خیلی بهتر مهد میندازنت تو یه کلاس ۱۰/۱۱ فنچ لجباز و لوس زبون نفهم میریزن رو سرت میگی نکن خطر ناکه با هزار ترفند بازم کار خودشونو میکنن حریف نمیشی میزنن هم دیگرو مدیر میگه مربی کجا بوده سر قبر تو بی همه چیز بوده مربی 

مادر بچه اولللل میاد خر تو رو میچسبه انقدر که بعضیاشون بیشعور و بی منطق هستن دور از جون پدر مادر خوبا که تعدادشون محدوده کمک مربیا از زیر کار در میرن این همه بد بختی تهش ۵/۶ بهت میدن خدا لعنت کنه باعث بانی‌شون

اگر میخوایی بری و بابت رفتن سر کار بهش زنگ بزنی ماجرا فرق میکنه، اگر میخوایی زنگ بزنی بگو نفرین نکن ...

نه دیگه همسرم گفت اون چون ول کردی میسوزه زنگ نزن نزار گنده بشه ربطی به نفرینم نداره یه قدقم گذاشتم