سلام دوستان پسرم یکماهشه من ازاول شیرخودمو دادم ولی خب چون بچه سیرنمیشدشروع کردم دو وعده شیرخشک هم درطول روزبهش دادم یکبارعصرویکبارم آخرشب شیرخشک آپتامیل نان گیگوز روامتحان کردم ولی بعدخوردنشون بی قراری میکردوراحت نمیخوابیدبردمش دوتر گف روی شیرخودت کارکن تازیادبشه و یه شیرخشک نان اچ آ تجویزکرد منم مایعات زیادمیخورم وتلاش میکنم ک شیرم زیادبشه ولی بعدازخوردن این شیرخشک هم بچم ب شدت بیرون روی داشت دیگه باهرزحمتی بود شیرخشک هیپ ک کمیاب هم هس واسش پیداکردم ولی اونم بعدازچن بارخوردن صورتش دونه زده و دلپیچه گرفته.بنظرتون چیکارکنم من؟؟چ تجربه ای داریت شماها؟؟
بچه خواهرم ببلاک میخورد چون اونم شیرش کم بود بااینکه پودر شیرافزا هم میخورد
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.