2777
2789

سلام دوستان پسرم یکماهشه من ازاول شیرخودمو دادم ولی خب چون بچه سیرنمیشدشروع کردم دو وعده شیرخشک هم درطول روزبهش دادم یکبارعصرویکبارم آخرشب شیرخشک آپتامیل نان گیگوز روامتحان کردم ولی بعدخوردنشون بی قراری میکردوراحت نمیخوابیدبردمش دوتر گف روی شیرخودت کارکن تازیادبشه و یه شیرخشک نان اچ آ تجویزکرد منم مایعات زیادمیخورم وتلاش میکنم ک شیرم زیادبشه ولی بعدازخوردن این شیرخشک هم بچم ب شدت بیرون روی داشت دیگه باهرزحمتی بود شیرخشک هیپ ک کمیاب هم هس واسش پیداکردم ولی اونم بعدازچن بارخوردن صورتش دونه زده و دلپیچه گرفته.بنظرتون چیکارکنم من؟؟چ تجربه ای داریت شماها؟؟

بچه خواهرم ببلاک میخورد چون اونم شیرش کم بود بااینکه پودر شیرافزا هم میخورد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید حساسیت ب پروتین گاوی داره،شیرخودتو بدی بهتره

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

سلام

خسته نباشی قهرمان و قدم نورسیده مبارک

شیر خشک که دونه زده و بیرون روی شدید داشته برای پسر منم پیش اومد که متوجه شدیم به پروتئین گاوی حساسیت داره

بهش ببلاک ARمیدادم مشکلی نداشت 

در مورد شیر خودت هم متاسفانه اطلاعاتی برای زیاد شدنش ندارم 

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!