2777
2789
عنوان

نظرسنجی برای خرید خودرو سواری

377 بازدید | 18 پست

سلام میخام ماشین بخرم بودجه یک و نیم نقد دارم میتونم باقیشو قسطی بخرم یا وامی چیزی بردارم ولی میخام ماشین ایرانی باشه حتما چون بجز چینی ماشین های خارجی با کیفیت مبلغش بالاست

تعداد رای : 7
نظرسنجی
دنا
6
85%
تارا
0
0%
207
0
0%
گزینه دیگه تو پایین بنویس
1
14%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرمن اگه یک ونیم داری یه مگان یا ازرا بخر .

بعدش به تندر ۹۰ و دنا و پژوپارس تیوفایو هم فکر کن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ب نظرمن اگه یک ونیم داری یه مگان یا ازرا بخر .بعدش به تندر ۹۰ و دنا و پژوپارس تیوفایو هم فکر کن ...

تندر ۹۰ و پژوپارس که کلا بیخیال چون داییم تندر 90 داره و داداشم پژو پارس داشت قبلا . اصلا خوشم نمیاد

باتوجه به اینکه میخام صفر بگیرم مگان که نمیشه ولی ازرا ؟؟؟ ازرا چطوری بخرم با این پول ؟ شوخی میکنی؟

تندر ۹۰ و پژوپارس که کلا بیخیال چون داییم تندر 90 داره و داداشم پژو پارس داشت قبلا . اصلا خوشم نمیاد ...

نمیدونستم منظورتون خودرو صفره ...منظورم کارکرده بود . 

پس همون دنا و شاهین و تارا گزینه های بهتری هستن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نمیدونستم منظورتون خودرو صفره ...منظورم کارکرده بود . پس همون دنا و شاهین و تارا گزینه های بهتری هست ...

دیگه کم کم تصمیم میگیرم برم سمت دنا اونم دنده ای 

از تارا زیاد بد میگن

شاهینم که کسی نظری نمیده راجبش

خداییش موندم اخه با یک ونیم هیشکی نمیتونه یه ماشین خوب بخره اینجا

الان یه نیسان قشقایی دیدم یک و نیم میلیارده ولی پلاک ملی نیست حیف

نیسان قشقایی 3 و 700 گذاشتن و من عاشق این ماشینم ولی 2 میلیارد و 200 کم دارم کاش پولم میرسید و بین دنا و تارا و شاهین نمیموندم واقعا ادم میترسه از ماشین های ایرانی که انقدر پول میده ارزشش را نداشته باشه و بعد مدتی پشیمونم بکنه 

ببخشید پسر من الان ترم اول کامپیوتر هست میگه درس مبانی برنامه نویسی و کامپیوتر که استاد تدریس میکنه ...

طبیعی هست چون توی دانشگاه ( بیشتر دانشگاه ها ) مفاهیم رو خیلی بد درس میدن از کتاب هایی مثل جعفرنژاد قمی و ... که واقعا خوب نیستند و برنامه نویسی تخصصی رو هم که کلا یاد نمیدن اگه قصدش برنامه نویس شدن هست دوره های برنامه نویسی تخصصی شرکت کنه و دروس دانشگاه رو هم فقط برای خوندن وپاس کردن داشته باشه

برای برنامه نویسی هم عجله میکنه میگه چند تا از دانشجوها بلدند بعد اعتماد به نفسش پایین مییاد این چکا ...

دوره های خوب و با کیفیت برنامه نویسی تهیه کنه و بشینه زیر نظر یک استاد با تجربه ی برنامه نویسی کم کم یاد بگیره ، توی دانشگاه برنامه نویسی یاد نمیدن