سلام میخام ماشین بخرم بودجه یک و نیم نقد دارم میتونم باقیشو قسطی بخرم یا وامی چیزی بردارم ولی میخام ماشین ایرانی باشه حتما چون بجز چینی ماشین های خارجی با کیفیت مبلغش بالاست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نیسان قشقایی 3 و 700 گذاشتن و من عاشق این ماشینم ولی 2 میلیارد و 200 کم دارم کاش پولم میرسید و بین دنا و تارا و شاهین نمیموندم واقعا ادم میترسه از ماشین های ایرانی که انقدر پول میده ارزشش را نداشته باشه و بعد مدتی پشیمونم بکنه
برای برنامه نویسی هم عجله میکنه میگه چند تا از دانشجوها بلدند بعد اعتماد به نفسش پایین مییاد این چکار کنه برای شروع؟ کلا صفره ترم اول مهندسی کامپیوتر میخونه
ببخشید پسر من الان ترم اول کامپیوتر هست میگه درس مبانی برنامه نویسی و کامپیوتر که استاد تدریس میکنه ...
طبیعی هست چون توی دانشگاه ( بیشتر دانشگاه ها ) مفاهیم رو خیلی بد درس میدن از کتاب هایی مثل جعفرنژاد قمی و ... که واقعا خوب نیستند و برنامه نویسی تخصصی رو هم که کلا یاد نمیدن اگه قصدش برنامه نویس شدن هست دوره های برنامه نویسی تخصصی شرکت کنه و دروس دانشگاه رو هم فقط برای خوندن وپاس کردن داشته باشه