2777
2789
عنوان

نی نی سایت دیگه ب درد نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 99 پست
جدیدا هم فخر فروشی از ویو خونشون تو نیاورون و جردن و .....

دقیقا همش عشوه و ادان .......

یکی هم حقیقتو میگه همه حمله میکنن بهش .... 

هرچی که لایق خودشونه رو به آدم میگن 

احساس میکنن همش باید نظر هاشونو بهت بگن اگه هم بگی مخالفی حتما تو یه خرابی 

واقعا دیگه به درد نمیخوره........

ولی هنوزم افرادی هستن که میشه باهاشون حرف زد

خیلی دوس دارم تفکیک شن خوب ها و بد ها واقعاااا بی اعتماد شدم

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همش عشوه و ادان .......یکی هم حقیقتو میگه همه حمله میکنن بهش .... هرچی که لایق خودشونه رو به آ ...

من جلوشون وایمیسم حرف خودمو میزنم حتی اگه تعلیق شم 

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
اون به کنار فضا به شدت منفیه،من حدود یه سال و خورده سایت نیومدم،چند روزه اومدم میخوام دوباره فاصله ب ...

جدی وای فک کردم فقط من اینجوری شدم

هرموقع میام افسرده میشم

من جلوشون وایمیسم حرف خودمو میزنم حتی اگه تعلیق شم

خوب میکنین ❤️❤️

خودشون احساس مریم مقدس بودن دارن حالا تو واقعیت ببینیش طرف سر تا پای زندگیش چرک و کثافته بعد میاد مارو نصیحت میکنن 

البته دلم براشون میسوزه تنها جایی که میتونن شاخ بشن همینجاست

همین بچه ها خرابش کردن 

وای امتحان دارم وای درس دارم وای امروز رفتم مدرسه فلان شد و...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

خوب میکنین ❤️❤️خودشون احساس مریم مقدس بودن دارن حالا تو واقعیت ببینیش طرف سر تا پای زندگیش چرک و کثا ...

آره دیگه به قول معروف 

لات کوچه خلوت💔

همین بچه ها خرابش کردن وای امتحان دارم وای درس دارم وای امروز رفتم مدرسه فلان شد و...

وای خودکارم چررررا نمینویسه.....

سال ۸۹ میومدیم سایت،همه خانم،متاهل یا مجرد ۲۰سال به بالا،یا باردار وبچه دار.باهم تبادل نظر میکردیم و ازتجربیات هم استفاده میکردیم..الانم خوبه به شرطیکه یکسری تاپیکهارو محل نزاریم

سال ۸۹ میومدیم سایت،همه خانم،متاهل یا مجرد ۲۰سال به بالا،یا باردار وبچه دار.باهم تبادل نظر میکردیم و ...

ببین امثال شما ها و قدیمی ها تعدادشون کمه و این بد شده آدم لذت نمیبره دیگ

آره دیگه به قول معروف لات کوچه خلوت💔

وای اصلا قابل تحمل نیستن یکی اونا یکی اینایی که فاز نمک بودن ورمیدارن تو تاپیک های جدی 

یکی هم اونایی که هر جور شده میخوان حقو بدن به طرف مقابل صاحب تاپیک .....

از همه بدتر اونایی که تا تاپیک میزنی میگن چند سالته بابا به تو چه ۸۰ سال خوبههه