2777
2789
عنوان

داستان زندگیم بیاین بگید چیکار کنم

630 بازدید | 45 پست

لطفا قبل اینکه بگین زیاده یا هیت بدید یا فاز مذهبی و ... بگیرید کمکم کنید 

من ی مدد عاشق ی پسری به اسم شایان بودم بهم بی محلی میکرد سر ی دختر ک باهاش فاب بود همش منو قهوه ای میکرد منم دعوام شد و همو بلاک کردیم .

دوست این شایان قبل اینکه من با شایان بخام رفیق بشم با من فاب بوده  بعد اسمش یوسف هست

بعد خیلی دوسم داشت و خیلی آرومم کرد ! بهم گفت دوسم داره و ... منم قبول کردم با من رل بزنه کسی نبودم ک بخام زود پا بدم ولی وقتی پیشم بود و... دلم یجوری آروم شد  و باهاش وارد رابطه شدم . 

رابطمون خیلی عالیه خیلی دوسم داره و واقعا دوسم داره هیچوقت ندیدم این محبت رو اکسم یا شایان بهم بکنن 

الان شایان هنوز نمیدونه من و یوسف رل زدیم و ... 

بعد ی حس ترس دارم با اینک شایان همه چیز منو بخاطر رفیقش رویا پاک کرده میترسم ناراحت بشه چمیدونم ی ترس بدی دارم 🥲🖤 ترس که نه دلشوره 

ولی این مدت فهمیدم بهتره با کسی باشم که دوسم داره ن کسی ک فقط من دوسش دارم چون الا یوسف منو دوست داره و اهمیت میده و ... منم بهش علاقه مند شدم 

خب بنظرتون شما جای من بودید با یوسف کات می‌کردید یا چیکار می‌کردید 

لطفا نگین ک اره من از اول فلان نمیکردم و نمیدونم و.... لطفا لطفا قضاوت نکنید تاپیک منحرف و دعوا راه نندازید و راهنمایی کنید :)

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

خود کرده را تدبیر نیست

چه ربطی داره ؟؟ 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا میخوای کات کنی رابطه خوب نمیخوای میخوای رابطه ت تاکسیک باشه🤦‍♀️

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
باشایان کات کن دیگه طلبش رو که نمی‌خواد

بلاکش کردم  بعد با شایان رل نبودم دوست بودم 

ولی با یوسف رل زدم 

چرا میخوای کات کنی رابطه خوب نمیخوای میخوای رابطه ت تاکسیک باشه🤦‍♀️

انقد توی شرایط بد و ضربه خوردن و خیانت دیدن بودم ک وقتی همه چیز خوب پیش میره و همه چیز عالیه دلم شور می‌زنه و حالم بد میشه همش فکر می‌کنم یه اتفاقی قراره بیوفته

خوب دیگه پس چرابترسی آدم اختیار ش روداره

نمیدونم به خدا یجوریم 

آخه ب شایان قول دادم تا همیشه پیشش باشم و ... ولی اون بخاطر رویا ببخشید ولی رید ب من و بلاکم کرد منم بلاکش کردم

دوست من دوست داره بادوست تو دوست بشه .دوست داری با دوست من که دوست ددره بادوست تو دوست بشه ،دوست بشی ...

خدا لعنتت نکنه😂🤣🤣

انقد توی شرایط بد و ضربه خوردن و خیانت دیدن بودم ک وقتی همه چیز خوب پیش میره و همه چیز عالیه دلم شور ...

این یه نوع تله یا طرحواره هست که آدم فکر می‌کنه آخرش یه اتفاقی می‌افتد و رابطه ای که خوبه تموم میشه پس  خودم زودتر تموم کنم تونت بخون ودرمونش کن

این یه نوع تله یا طرحواره هست که آدم فکر می‌کنه آخرش یه اتفاقی می‌افتد و رابطه ای که خوبه تموم میشه ...

یعنی کات کنم ؟