2777
2789
عنوان

مامانا و باردارا بیاین😭😭😭😭

187 بازدید | 37 پست

امروز رفتم دکتر گف بچت اصلا رشد نداره😭😭 قبلا هم گفته بودن خون رسانی ب جفت ضعیفه و آ اس میخوردم الان دیگه سی هفته ام میترسم مشکلی پیش بیاد اخه تو این ماه مشکلاتی داشتم ک زیاد گریه کردم و ناراحت بودم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه کاری رو‌درست‌نمیکنه عزیزم‌منطقی باش منم بچم وزن نمیگرفت ولی خب ۳۷ هفته رسید دو وچهارصده وزنش ال ...

شما هم مشکل خون رسانی ب جفت داشتین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

آره تقریبا همه چی میخورم بغیر غذاهای دریایی

خاله ی من بچه ش رشت نداشت اصلا دکتر رفته بود گفته بود مشکل از جفت هم تغذیه ش‌خوب نبود 

دکتر می‌گفت بچه تو نزدیک ۱۸۰۰ گرمه تو ۱۵ روز بهش قرص داد هم فقط آوکادو میخورد روزی ۳ وعده وقتی بچه ب دنیا اومده ۴ کیلو بود 

یک پودر هست مثل شیرخشک اسم اش لیدی میل هست داروخانه ها دارن بگیر روزی دوبار بخور بچه ات وزن اش میره بالا من تو سی هفته بچه ام تقریبا یک کیلو و خورده ای بود ماما بهم گفت بگیر بخور گرفتم خوردم هر قوطی که تمام می‌شد 300 گرم به بچه اضافه میشد یک کم گرانه ولی خیلی خوبه

خاله ی من بچه ش رشت نداشت اصلا دکتر رفته بود گفته بود مشکل از جفت هم تغذیه ش‌خوب نبود دکتر می‌گفت بچ ...

ماشالله چ خوب وزن گرفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

یک پودر هست مثل شیرخشک اسم اش لیدی میل هست داروخانه ها دارن بگیر روزی دوبار بخور بچه ات وزن اش میره ...

دکترم چندتا دارو داده انواع مولتی ویتامین و اینجور چیزان ولی این پودر و نداد گف دوهفته دیگه بیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

دکتر خودش تعجب کرده حالا قرص مرتب میخورد ولی دکتر گفته بود آوکادو معجزه می‌کنه تاکیید کرده بود روزی ...

از کجا باید بخرم اینجا ک نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

دکترم چندتا دارو داده انواع مولتی ویتامین و اینجور چیزان ولی این پودر و نداد گف دوهفته دیگه بیا

به من دکترم گفت بخور خیلی خوبه برو در داروخانه بپرس یا از دکترت بپرس بگیر بخور من 6 تا قوطی تو 5 هفته خوردم نزدیک دو کیلو به بچه اضافه شده بود الان هم هر جا میرم به مامان های باردار میگم بگیرن بخورن ولی قبل اش از دکتر بپرس یا از داروخونه