امروز رفتم دکتر گف بچت اصلا رشد نداره😭😭 قبلا هم گفته بودن خون رسانی ب جفت ضعیفه و آ اس میخوردم الان دیگه سی هفته ام میترسم مشکلی پیش بیاد اخه تو این ماه مشکلاتی داشتم ک زیاد گریه کردم و ناراحت بودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک پودر هست مثل شیرخشک اسم اش لیدی میل هست داروخانه ها دارن بگیر روزی دوبار بخور بچه ات وزن اش میره بالا من تو سی هفته بچه ام تقریبا یک کیلو و خورده ای بود ماما بهم گفت بگیر بخور گرفتم خوردم هر قوطی که تمام میشد 300 گرم به بچه اضافه میشد یک کم گرانه ولی خیلی خوبه
دکترم چندتا دارو داده انواع مولتی ویتامین و اینجور چیزان ولی این پودر و نداد گف دوهفته دیگه بیا
به من دکترم گفت بخور خیلی خوبه برو در داروخانه بپرس یا از دکترت بپرس بگیر بخور من 6 تا قوطی تو 5 هفته خوردم نزدیک دو کیلو به بچه اضافه شده بود الان هم هر جا میرم به مامان های باردار میگم بگیرن بخورن ولی قبل اش از دکتر بپرس یا از داروخونه