2777
2789
عنوان

داستان زندگیم بیاین بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 45 پست
فاب رل اکس رفیق 😶😶

فآب رفیق خیلیییییییییییییی صمیمی 

رل دوز وسر یا دوز دختر

اکس دوز  پسر قبلی یا دوز دختر

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

رفتار اون باعث این عکس العمل شما شده پس مقصر اونه

یعنی من کار بدی نکردم ؟ خراب نیستم؟

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کات کنم ؟

گلم اگه به شما محل نمیده باشما بده رفتار سمی داره قدر وارزش شمارو نمیدونه چرامیخوای تورابطه بمونی رابطه شما ازنظر شما پارتنری بوده و از نظر اون آب نمک اگرم کات کنی  شایان سمی هست باز دوباره برمیگرده چون نمی‌خواد ببینه حال شما خوبه  کات کن واگرم برگشت بهش محل نده در صورت ی که یوسف توقعات شمارو تورابطه پارتنری برآورده می‌کنه و دوست داره بهر حال تصمیم آخر باشماست

معنی رو خوب بلدیلااقل یکم رو املات هم کار کن😫

خب اگر بگم دو. ست. پسر نی نی یار گیر میده 

نمیدونم به خدا یجوریم آخه ب شایان قول دادم تا همیشه پیشش باشم و ... ولی اون بخاطر رویا ببخشید ولی ری ...

بهش قول دادی دوستش باشی یارلش ؟ شما میگی  باشایان دوست بودی  نه رل بعدش شما میگی بایوسف میخوای رل بزنی  درسته .شما رل شایان که نبودی  بعدم شما قول دادی دوستش باشی درصورتی که اون دوستانه رفتارکنه نه که قهوه این کنه براکت کنه پس رفتار اون باعث ای رفتار شما شده 

گلم اگه به شما محل نمیده باشما بده رفتار سمی داره قدر وارزش شمارو نمیدونه چرامیخوای تورابطه بمونی را ...

من و یوسف رل زدیم

من ب شایان گفتم عاشقش بودم و ... اون میدونست و منو قهوه ای میکرد میگف رفیق منی و ... ولی بعد قهوه ایم میکرد

من و یوسف رل زدیممن ب شایان گفتم عاشقش بودم و ... اون میدونست و منو قهوه ای میکرد میگف رفیق منی و .. ...

خوب شما عاشق ش بودین ولی اون این عشق رو قبول نکرده و فقط گفته دوستیم باهم  خوب الآنم که دوست بودنتون کات شده و شما میخوای رل بزنی بایوسف این وسط به شایان چه یه بار گفتی گفته نه پس شما آزادین  رل بزنین خلاص

من و یوسف رل زدیممن ب شایان گفتم عاشقش بودم و ... اون میدونست و منو قهوه ای میکرد میگف رفیق منی و .. ...

من احساس میکنم شایان براتون از نظر احساسی مهمه و دوست دارین باهاش دوست بمونین ومیترسین ناراحت بشه اما آیا اون به فکر ناراحت ی شمابود یا هست 

الان شما چه کار بدی کردین ؟میشه توضیح بدین

نمیدونم ب خدا 

من احساس میکنم شایان براتون از نظر احساسی مهمه و دوست دارین باهاش دوست بمونین ومیترسین ناراحت بشه ام ...

نه واسم مهم نیست اصلا شایان

اون اصلا من براش مهم نیستم

حتی گف اگر با رویا ک رفیقش آشتی نکنه منو بلاک میکنه درصورتی ک من هیچ جوره کاره ای نبودم:/

خوب شما عاشق ش بودین ولی اون این عشق رو قبول نکرده و فقط گفته دوستیم باهم خوب الآنم که دوست بودنتون ...

یعنی الا کار بدی نکردم ؟ ی حسی دارم اخه

شاید مهر طلب هستین تونت در موردش بخون

ممنون از راهنمایی خیلی ممنون گلم