2777
2789
عنوان

داستان زندگیم بیاین بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 45 پست
شاید مهر طلب هستین تونت در موردش بخون

دقیقا مهرطلب هستم چیکار کنم؟

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی بعضی وقتها آدم باید یایکی صحبت کنه تا به احساسات ش پی ببره و دسترسی پیدا کنه تا از سر درگمی د ...

خیلی گلی ممنونم ازت &♡

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

دقیقا مهرطلب هستم چیکار کنم؟

تو نت بزن درمان مهر طلبی  ازاین به بعد خودت محال خودت رو اولویت بزار احساس خودت بعد بقیه اول پول و احساس خودت رو خرج خودت کن نه بقیه خودخواه باش تابستونی یه زندگی نرمال داشته باشی

بنظرم با آرشامی آرتامی چیزی رفیق شو چون اینا کلا با شخصیتت هارمونی خاصی دارن در ضمن شایانا به درد نمیخورن

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

کلی به همه دخترهامیگم،کسی که باپسرنامحرم ارامش بگیره اعتمادمیکنه.رابطه قوی به محبت میکشه،بعدش سو،استفاده،بعدش میاییداینجادنبال بهترین وسریعترین راه خودکشی میگردید.خودتون رابااین حرفهاگول نزنید ارتباط بانامحرم=گناهه چرانمیفهمید

تو نت بزن درمان مهر طلبی ازاین به بعد خودت محال خودت رو اولویت بزار احساس خودت بعد بقیه اول پول و ا ...

مممنونم  نیاز به مشاور هست ؟ 

بنظرم با آرشامی آرتامی چیزی رفیق شو چون اینا کلا با شخصیتت هارمونی خاصی دارن در ضمن شایانا به درد نم ...

😂🤣

همچنین🤣🤣

فدات😂

تونت بزن درمان مهر طلبی ولی اگه مشاوره هم بری خوبه وعالیه البته مشاورش برو ببین کاربلد باشه

متشکر الهی هرچی از خدا میخای بهت بده دست ب خاک میزنی طلا بشه صلوات خوندم برات ک دلمو آروم کردی خدا دلتو آروم کنه