2777
2789

من دیشب کاملا اتفاقی متوجه شدم پشتم یه چاله ایجاد شده که پوست روشم داغون و کبود مانند شده اولش شوک شدم که این چیه و از کجا ظاهر شده بعد دیدم اون ناحیه امپول زدم احتمالا و هیچ چربی ای اون قسمت باقی نمونده حدس زدم نکروز باشه رفتم بیمارستان امروز و تریاژ نشون دادم گفت نکروزه و کاریش نمیشه کرد بزار خودش ترمیم شه(همون‌طور که حدس میزدم) 

دیشب خیلی حالم بد بود گریه و عصبانیت که چرا متوجه اش نشدم و اصلا معلوم نیست اشتباه کدوم تز یقاتی احمقی بوده 

حتی با این که درد و چیزیم نداره یادش میوفتم حالم بد میشه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که سالمی خدا رو شکر کن 

به‌شمار فکر نکن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اگه درمان میشه که خوبه

فکر نمیکنم درمان بشه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

کجات یعنی دقیقا،بنظرم زیاد غصه نخور میتونست بدتر باشه نکروز لب و بینی خدای نکرده

باسن

چه تزریقی انجام داده بودی؟

من امپول ویتامین زیاد میزدم نمیدونم از کدومشون بوده شایدم امپولایی ک برای آنفولانزا زدم بوده

همین که سالمی خدا رو شکر کن به‌شمار فکر نکن

تبدیل به عفونت یا چیز بدتری نشه خداروشکر میکنم