2777
2789
عنوان

انرژی مثبت امروز من 🌱🤍🦋📸

14632 بازدید | 320 پست

امشب یکی از بهترین شبای زندگیم بود

دوستم بعد مدتها از هلند برگشته بود ایران🥺🤍

بهم زنگ زد عصر همو ببینیم

چقد دلتنگ این صحبتا بودم چقد دلم میخواست باز بغلش کنم

بازم حسای خوبی که باهاش داشتم و تجربه کنم

خلاصه که از عصری تا همین یک ساعت پیش به گپ و گفت با دوست قشنگ و مهربونم گذشت

قدر دوستای خوب زندگیتونو بدونید❤

بچه هایی که قصد مهاجرت دارن

هلند و حتما تو برنامه هاتون بذارید😬

چقد پسرای جنتلمن داره اونجا

میز پذیرایی من😬

نهایت تلاشم برای خانم خونه بودن🤣

بچم برام هدیه هم خریده بود تو اون همه گرفتاری و شلوغیش🫂🥺

رفتیم پاتوقمون

پیش عمو داوود

به یاد ایام قدیم🤌🏻

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیمی که امشب شکسته شد☹️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

رشتتش چی بود مجرد یا متاهل چند سالگی رفته

زبان انگلیسی

مجرد

22سالگی

ای جونم دوستی‌تون پایدار😍❤️

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

به به مصی جون😍😍😍😍 

دلم اون شیرینی های روی میز رو خواست😫😫😫😫

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

زبان انگلیسیمجرد22سالگی

با لیسانس یعنی رفته 

بعد تحصیلی رفته یا کاری 

بعد از کجا میگی پسراش جنتلمنن

وای چقدر سوال پرسیدم😭😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

با لیسانس یعنی رفته بعد تحصیلی رفته یا کاری بعد از کجا میگی پسراش جنتلمننوای چقدر سوال پرسیدم😭😂

اره عزیزم

تحصیلی

دوستم میگفت

کلا هلند خیلی خوبه گویا

اگه دوستام مهاجرت نکردن چی؟؟؟

بیا فوبیا جدید بهم اضافه کردی زننن ...

برم فوششون بدم از ایران برن برام چیز میز بیارن؟

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟