2777
2789
عنوان

دره دانشگاه

1458 بازدید | 51 پست

امروز بعد کلاس منتظر نگار (نامزدم-دختر عموم)بودم

البته اطلاع نداشت ولی میدونستم بعد کلاس من دیگه کلاس نداره.

تو ماشین منتظر بودم که دیدم سوار ماشین یکی از همکلاسی هاش شد و رفت.

نه میتونم بپرسم چرا ،نه میتونم بیخیال بشم.

من آدم راحتی بودم ،هیچ وقت حساسیت نشون نمی‌دادم سر چنین موضوعاتی 

چرا اینقدر روی این دختر حساس شدم🤦‍♂️

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دختر خوبیه اصلا اهلش نیست باباهیچی به فکرم نمیرسه

ماشین اون چی بود ماشین تو چیه

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
چه فرقی میکنه اخه وقتی دارم از تو میسوزماون پارس من دیگنیتی

گفتم شاید پول گولش زده خو

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

ولی نپرس تحت نظر بگیر تا اگه چیزی هست بتونی پیدا کنی چون حساسش کنی اونم قایم میکنه 

نحوه ی بیان مهمه خب حالت چهره و لحن خیلی مهمهیادت باشه اگه نپرسی ازش کنج دلت و ذهنت همیشه یه علامت س ...

کاش همون موقع رفته بودم جلو 

اگه فکر کنم شکاکم..

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.