2777
2789
عنوان

خواستگار با اختلاف سنی زیاد

594 بازدید | 25 پست

خواستگارم از لحاظ مالی وضعش خیلی خوبه خونه و ماشین داره شغل خوبی هم داره فقط ۱۳ سال با هم اختلاف سنی داریم 

دو دلم نمیدونم چیکار کنم موندم بهش جواب مثبت بدم یا ردش کنم

خواهشا راهنماییم کنید فردا باید بهشون جواب بدم

شما باشید با چنین شخصی ازدواج می کنید؟؟

حساب من از مردم این شهر جداست امید من به خدا بعد خدا هم بخداست❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خواستگار داشتم ۱۰ سال بزرگتر شرایطش خوب اما رد کردم

خودمم این همه اختلاف سنی رو دوست ندارم ولی خب خواستگار داشتم اختلاف سنی کمی داشتیم اما هیچی نداشته

خودمم این همه اختلاف سنی رو دوست ندارم ولی خب خواستگار داشتم اختلاف سنی کمی داشتیم اما هیچی نداشته

اونم ۱۳ سال بعد وضعش خوب میشه بعد میره خواستگاری یه دختری که ۱۳ سال ازش کوچیکتره

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

اگه علاقه و تفاهم داشته باشیم قبول میکنمپسر هم سن خودم قطعا شرایط مالی خوبی نداره

دقیقا مشکل منم این جاست که هر چی خواستگار با اختلاف سنی کم داشتم هیچی نداشته بخاطر همین دو دلم نمیدونم چیکار کنم 

اونم ۱۳ سال بعد وضعش خوب میشه بعد میره خواستگاری یه دختری که ۱۳ سال ازش کوچیکتره

دقیقا همینه 

از من میشنوری حتما ردش کن

اختلاف سنی خیلی مهمه ببین خیلی 

تو دنبال ی چی هستی ولی اون دنبال ی چی دیگه

منظورم اینه تو هیچی ب تفاهم نمیرسید

ینی هر کیو دیدم اختلاف سنی زیاد داشته یا جدا شده یا کلا ب مشگل خورده 

دقیقا همینه

من خودم دوست داشتم با کسی ازدواج کنم که سنمون به هم نزدیکه و زندگیمونو با هم بسازیم... کنار هم و همزمان پیر بشیم...

دیگه ببین خودت هدفت چیه و حست چطوریه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

قبول نمی کردم ۱ دهه از شما بزرگتر و شما شر و شیطون باشی دیگه اون حوصله شیطنت با تو رو نداره

دو دهه بزرگتره اون شصت من هشتاد

از من میشنوری حتما ردش کناختلاف سنی خیلی مهمه ببین خیلی تو دنبال ی چی هستی ولی اون دنبال ی چی دیگهمن ...

ممنونم از راهنماییتون گلم