2777
2789
عنوان

خوابگاه دانشگاه فرهنگیان رشت

179 بازدید | 10 پست

اطلاعی دارید که خوابگاهش اجباریه یا نه؟؟؟؟؟!!!

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

یعنی چی اجباریه؟نیاز داشته باشی میری ، نخوای نمیری

آخه بعضیا میگن اجباریه

حتی نریم هم هزینه خوابگاه رو ورمیدارن

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اطلاع دقیق ندارم

چون دانشجو معلمی میگم 

من تابپ برگه امتحانی و طرح فرم درس و برنامه هفتگی و کلا انواع تایپ فرمول و جدول و شعر و همه چی انجام میدم هزینه بعد تحویل فایل به مشتری میگیرم و نمونه کار هم دارم خواستید بیاید ایتا یا روبیکا یا تلگرام نمونه کارامو واستون بفرستم

دوستان خوبم من تایپ ورد و پاورپوینت و تبدیل فایل به پی دی اف با هزینه مناسب و دستمزد بعد انجام کار و تحویل فایل به شما گرفته میشود تایپ ساده اسلایدی ۶ هزار تومن میگیرم هر تایپی خواستید در خدمتم 🙏

آیدی ایتا:@khoday_mn2023

آیدی تلگرام:@banoay_a

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
آخه بعضیا میگن اجباریهحتی نریم هم هزینه خوابگاه رو ورمیدارن

اینطور نیست

خوابگاه بری ۴۵ درصد کسورات میخوری

خوابگاه نری ، ترددی حساب میشی و ۲۵ درصد کسورات میخوری

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

آخه بعضیا میگن اجباریهحتی نریم هم هزینه خوابگاه رو ورمیدارن

اجباری نیست 

اگه خوابگاهی باشی ۴۵ درصد از حقوقت رو برمیدارن 

ترددی باشی ۲۵ درصد

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

اجباری نیست اگه خوابگاهی باشی ۴۵ درصد از حقوقت رو برمیدارن ترددی باشی ۲۵ درصد

ممنونم عزیزم

اینطور نیستخوابگاه بری ۴۵ درصد کسورات میخوریخوابگاه نری ، ترددی حساب میشی و ۲۵ درصد کسورات میخوری

ممنونم گلم