2777
2789

خانمایی ک شیر خشک میدین ..بچتون در هفته چقد وزن اضافه میکنه؟ چ شیر خشکی میدین؟ لطفا بگین

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

من آپتامیل میدادم اوایل ۱ کیلو ماهی بعدش ماهی ۷۰۰ گرم بعدش  دیگه کمتر شد بستگی به مقدار شیری که میخوره داره بچه من اصلااااا درست شیر نمیخورد ولی بچه دوستم همین آپتامیل رو میخورد ماشالله اشتهاش زیاد بود راحت ماهی یک و نیم زیاد میشد جوری که شیش ماهگی ۹ کیلو بود

بچم یک سالش ۱۰ کیلو اپتامیل

پس آپتامیل خوبه من ادامش بدم؟

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

سلاممن آپتامیل میدادم اوایل ۱ کیلو ماهی بعدش ماهی ۷۰۰ گرم بعدش دیگه کمتر شد بستگی به مقدار شیری که ...

پس همین آپتامیل و ادامش بدم؟؟ بچم ۳ ماهشه ۴ کیلوعه

دوساعت یبار ۶۰ میخوره 

من اول شیر خودمو میدادم بچه هامم البته نارس بودن ماهی 1200بعد که شیر خشک دادم اوایل ماهی800 بعدش کمت ...

منم نارسه 

سینمو نیمیگرع 

شما میدوشیدی تو شیشه شیرتو؟؟ 

چرا دیگ وزنگیریشون کم شد؟

من یه بچه م نان میدادم تپلی بودبچه دومم اپتامیل میدادم پیدانکردم ببلاک دادم بدک نبودسوپرامیلم خوب نبودالان نان میدم احساس میکنم نان بهتره ازهمشون 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

من یه بچه م نان میدادم تپلی بودبچه دومم اپتامیل میدادم پیدانکردم ببلاک دادم بدک نبودسوپرامیلم خوب نب ...

نان یبوستش میکنه🥲هفته ای چقد اضافه کنه میگن وزن گیری عالیه؟؟

منم نارسه سینمو نیمیگرع شما میدوشیدی تو شیشه شیرتو؟؟ چرا دیگ وزنگیریشون کم شد؟

چند هفته بود ؟

بچه های من 28هفته بودن

اول سوند داشتند

بعد با سرنگ میدادم بهشون 

تا دوماه و نیم کارم همین بود بعد میریختم شیشه دیگه اصلا نمیگرفتن سینه رو

وزنگیریشون چون هی مریض میشدن خیلی کم شد 

پنج ماهشون که شد به شدت مریض شدن

نان یبوستش میکنه🥲هفته ای چقد اضافه کنه میگن وزن گیری عالیه؟؟

اره نان بهتره اخساس میکنم چرب ترهم هست چون شیشه شیرچرب میکنه بقیه انگاراب خالین غلظتی ندارن 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

چند هفته بود ؟بچه های من 28هفته بودناول سوند داشتندبعد با سرنگ میدادم بهشون تا دوماه و نیم کارم همین ...

۳۲ هفته 

الهی 

یعنی سرما خوردن؟؟ خیلی استرس دارم🥲🥲درسته میگن چون شیر خشک میخورن زود زود مریض میشن 

همش استرس دارم😭چندبار دوشیدم بالا اوزدم 

الانم ک شیر خشکیه 

گاهی یبار بالا میاره 

خیلی نگرانشم

پس همین آپتامیل و ادامش بدم؟؟ بچم ۳ ماهشه ۴ کیلوعهدوساعت یبار ۶۰ میخوره

آره عزیزم همین آپتامیل رو بده چون به اکثر بچه‌ها میسازه و یبوست و دل درد نمیگیرن باهاش

برای بالا آوردنش هم اصلا نگران نباش بعد از شیر دادن حتما آروغشو بگیر ک زیر سرش رو یکم بلندتر کن

برو داروخونه قطره بی‌بی‌کر بگیر حتما ۵ قطره صبح ۵ قطره شب بهش بده هم سیستم ایمنی بدنش میره بالا هم بالا آوردنش خوب میشه

قطره‌اش خییییییلی عالیه حتما بگیر به بچت بده