2777
2789
عنوان

نگران حرف نزدن بچه مم

492 بازدید | 44 پست

۱۷ ماه و یک هفتشه. 

دختر بزرگم تو این سن ۳۵ تا کلمه میگفت ولی این هیچی.  

فقط بهش میگم بگو من ببخشید میگه عن..

یا یه وقتایی بهش میگم بگو دد میگه دد ولی برای بار دوم میگم بگو میگه نه نه دیگه تکرارش نمیکنه ... 

خیلی نگران اوتیسمم 🥲 

دستور پذیری داره . دست پا دماغ شکم زبونش رو نشون میده. توپ و کتاب و حلقه ش رو میشناسه . واکنش به اسم داره. ارتباط چشمی هم داره.. 

فقط هیچی نمیگه.. میشه کمکم کنید

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم..موجیم که آسودگی ما عدم ماست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش همین که نه رو میگه خیلی خوبه منم نگران پسرم هستم لعنت به این اوتیسم ، من که از ترس هی امر ...

چند وقتشه؟ هیچی نمیگه؟

چند وقتشه؟ هیچی نمیگه؟

دو سال و یکماه خیلی کم حرف میزنه تمرکز نداره که چیزی یادش بدم خیلییییییی شیطونه ده ثانیه نمی تونه جایی بشینه تقلید داره دستورپذیزی داره واکنش داره چند بار که برا مریضی بردم متخصص اطفال اونجا گفتم از اوتیسم می ترسم دکتر گفته نداره چون ارتباط اجتماعی و تماس چشمی داره اما اشاره خیلی کم داره کلا شب و روزم شده استرس همش گریه می کنم از اینکه ببرم دکتر و بگن مشکل داره می ترسم

عزیزم پسر من دو سال و دو ماهشه و یکماهه که تقریبا داره حرف میزنه و دیگه هر کلمه ای میگیم بلافاصله میگه و جمله ها رو دست و پا شکسته اونم جمله های کوتاه رو میگه و دیگه یواش یواش داره حرف میزنه منم‌نگران بودم انشالله بچه توام حرف میرنه زود نگران نباش.اگه بهش موز میدی کامل کامل قطعش کن و شیرینجات مصنوعی رو هم کم کن تلویزیون رو خاموش کن تا وقتی به حرف بیاد مثل پسر من اون موقع روشن کن منم پسرم ۱۷ ماهش بود که پرسیدم و گفتن موز نده به بچه و همش باهاش کلمه ها رو تکرار کن و وادارش کن که کلمه رو بگه حتی اگه درست نگه ولی آوای کلمه رو بگه

دو سال و یکماه خیلی کم حرف میزنه تمرکز نداره که چیزی یادش بدم خیلییییییی شیطونه ده ثانیه نمی تونه جا ...

منم خیلی میترسم ... ان شاءالله همه بچه ها سالم و سلامت باشن. کی کلمه گفت ؟ مثلا بهت گفت مامان ؟ یا به آب گفت آب؟

عزیزم پسر من دو سال و دو ماهشه و یکماهه که تقریبا داره حرف میزنه و دیگه هر کلمه ای میگیم بلافاصله می ...

اصلا هیچ میوه ای نمیخوره . ولی تلویزیون میبینه. 

ببین تو خانوادتون کسی نیست که دیر حرف زده باشه ما داشتیم اونم زیاد.تلویزیون رو کامل خاموش کن

نه عزیزم . ممنون از راهنماییت

ببین من میگفتم اگه تا عید حرف زد که هیچ نزد بعد عید حتما میبرم گفتار درمانی،که یهو خودش داره حرف میزنه بازم خیلی تنبلی میکنه ولی سیر صعودی داره و هر روز بهتر میشه و منم با همین سرعت دارم باهاش تمرین و تکرار میکنم توام کار کن و وقت بده بهش اگر زیاد بهش گیر بدی هم خدای نکرده لکنت میگیره چون بهش فشار میاد و استرس میگیره بعد با بچه کوچیکا که حرف میزنن ببر بازی کنه اصلا این کار انگار قشنگ هول میده جلو بچه رو.و تاثیر شگفت انگیزی رو حرف زدنش داره چون میبینه مثل خودش بچه هستن و همه ی سعیش رو میکنه که باهاشون ارتباط بگیره و ازشون یاد میگیره

بیست و یکماهگی مشهد بودیم بسکه دکتر خالش گفت مامان مامان یاد گرفت میگن مهد خیلی تاثیر داره تو حرف زد ...

مممنونم عزیزم ان شاءالله که چیزی نباشه. تازگی بیشتر باهاش حرف میزنم

ببین من میگفتم اگه تا عید حرف زد که هیچ نزد بعد عید حتما میبرم گفتار درمانی،که یهو خودش داره حرف میز ...

تازگیا کتاب میخونم براش . خودم و خواهرش هم بیشتر باهاش حرف میزنیم. ببینیم چی میشه به امید خدا . آن شاءالله همه بچه ها سالم و در پناه خدا باشن