2777
2789
عنوان

نگران حرف نزدن بچه مم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 44 پست

ببخشید من دوقلو دارم الان ۲۰ ماهشون هست 

هر چی میگم متوجه می شن اعضای و بدن هم تقریبا متوجه میشن 

یکی شون بابا و مامان و رضا و زهرا و آریا می گه فقط همین چند تا کلمه 

یکی دیگه شون بابا و مامان وآب و فقط برای یه بار واضح گفت زهرا دیگه هم تکرار نکرد 

فقط در همین حد حرف می زنند بعضی موقع ها هم پشت سر هم یه چیزهایی میگه ولی اصلا واضح نیس 

با اشاره هم کامل بهم می فهمونند چی می خوان مثلا بخواد بره توی اتاق دستم می گیره میگه بریم اونجا 

به نظرتون مشکلی نداره توی حرف زدن ؟

بعد تلویزیون نگاه کردن روی بچه تاثیر بدی داره به نظرتون ؟

بچه های من به شبکه پویا علاقه دارن 

در حدی که وقتی از خواب بیدار میشه خودش اشاره می کنه می گه تلویزیون روشن کن یا حتی اگه کنترل رو زمین باشه بلده خودش روشن کنه 

منم نگران حرف زدنشون هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این فضای مجازی وحشت اوتیسم رو انداخت به جون همه. منم داشتم سکته میکردم. بچه‌هام تا دو سالگی خیلی ...

واقعا خیلی میترسم. بخصوص ک میگن عوارض واکسن هاست

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم..موجیم که آسودگی ما عدم ماست..

سلام استاتر عزیز فرزندتون به خوبی میشنوه اگه به صداها

عکس العملی نشون نمیده یا دیر متوجه صداتون میشه لطفا به یک شنوایی سنجی هم مراجعه کنین

یکی از فامیلا بچش وقتی صداش میکردیم دیر جواب میداد که متاسفانه گفتن تو گوشش مشکل هست تا دیر نشده یه شنوایی سنجی هم ببرین

بچه های منم۳سالگی حرف زدن همش دنبال تخم کفتربودم.بعددیگه انقدرحرف زدن کلافه شدم

دخترن یا پسر؟ هیج کلمه ای تا ۳ سال نگفتن؟

ببخشید من دوقلو دارم الان ۲۰ ماهشون هست هر چی میگم متوجه می شن اعضای و بدن هم تقریبا متوجه میشن یکی ...

۳ ماه از بچه ی بزرگترن..

خب کلمه های بیشتری میگن نسبت ب دختر من 

مثلا به‌ شما میگن مامان یا ب آب میگه آب؟ 

دختر من همه چی رو اشاره میکنه میاد کنار یخچال ب آبسرد کن اشاره میکنه ‌...

بنظرم بچه های شما خوبن حداقل ۵ تا کلمه رو میگن

سلام استاتر عزیز فرزندتون به خوبی میشنوه اگه به صداهاعکس العملی نشون نمیده یا دیر متوجه صداتون میشه ...

سلام عزیزم..

متوجه صداها میشه . حتی از راهرو هم صدا بیاد اشاره میکنه که صدا اومد

خوب ببینید بچه رو نمیشه با بچه مقایسه کرد الان بچه های خودم دو قلو هستنا ولی غیر همسان هستن الان اصلا هیچ شباهتی نه از نظر ظاهر بهم دارن نه رفتاری 

یکیش کامل شبیه من هس یکیش باباش ولی بازم نگرانم 

البته بچه های من نارس دنیا آمدن وقتی هم دنیا آمدن از شنوایی سنجی گرفته تا بینایی برای چشم شون و همون تست غربالگری هم چهار دفعه تکرار کردن 

بعدا بهمون گفتن تا دوسالگی با بچه های دیگه مقایسه نکنیم چون به دلیل زود دنیا آمدن امکانش هست بعضی حرکت ها عقب تر از بچه های دیگه باشه ولی بعد از دوسال خودشون می رسانند به بچه های دیگه 

به خاطر همین من خیلی حساس نشدم ولی نگرانم 

عزیزم نگران نباش بچه ت فقط خیلی شیطونه به خاطر همینم اصلا وقت نداره تمرکز کنه و بشینه یجا دقت کنه اک ...

بخدا دیگه نمی کشم ممنون از اینکه اینو گفتی اره بگم کمکم کن کمک می کنه میگم بریم تاب تاب می‌ره کفششو میاره به امید خدا و دعای شما دوست عزیز

بعد شنیدم می گن دختر ها زودتر از پسرها به حرف می یان بچه های من پسرن بچه ی شما هم پسره ؟

نه دختره

نه دختره

ایشالا سالم باشه عزیزم اکه واقعا توی چیزهای دیگه مشکلی نداره کامل متوجه صحبت های شما میشه با اشاره هم بهتون همه چیز می فهمونه به نظرم بهش حساس نشید بچه ها باهم فرق می کنند نباید مقایسه کنیم من که دو قلو دارم کامل دارم با چشم می بینم اصلا شبیه هم نیستند بعضی موقع ها میگم اصلا مشخص نیست داداش هستن