2777
2789
عنوان

پرسش و پاسخ کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
من چرا هرچی میخورم هرقرصی چاق نمیشم پیشنهادی بده

خب ببینید بحث امروزمون که کلا درباره کاهش وزنه و من حتما حتما در آینده یه تاپیک هم درباره افزایش وزن و راهکار هاش قرار میدم. اما به طور کلی چه درباره کاهش وزن و چه افزایش وزن، قرص و داروی خاصی وجود نداره. یه سری مکمل هستن که شاید یه کوچولو بتونن کمک کنن؛ اما در نهایت شما باید سبک زندگیتون رو اصلاح کنید که یه جواب طولانی مدت با کمترین آسیب رو تجربه کنید. اگر اشتهاتون کمه، باید دلیل این کاهش اشتها مشخص بشه؛ اگرنه باید با توجه به تمایلات غذایی که دارید یه سری وعده ها و میان وعده های پر کالری و سالم مصرف کنید. مثلا یه نمونه ش معجون افزایش وزن که باید قبل خواب استفاده کنید که از ترکیب موز و بستنی و عسل و پودر نارگیل و پودر پسته و گردو و کنجد و شیر درست میشه. مطابق با ضائقه می تونید ترکیبش رو تغییر بدین. باز هم یه سری ترکیبات پر کالری هستن که داخل تاپیک های بعدی حتما مفصل درباره شون پست می ذارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی بگو که اشتها رو صفر کنه

ببینید هیچ موردی وجود نداره که تأثیر معجزه آسایی روی اشتها داشته باشه؛ ولی به طور کلی بخوام توصیه کنم؛ اول از همه اینکه برای مصرف وعده های غذاییتون ساعت مشخص داشته باشید و سعی کنید هر روز توی همون تایم غذاتون رو مصرف کنید. مورد بعدی اینه که هیچ وعده غذایی نباید حذف بشه؛ ساعت خوابتون رو تنظیم کنید که بتونید کامل سه وعده غذایی رو مصرف کنید. نیم ساعت قبل از نهار و شام یک پیشدستی سالاد از سبزیجات دلخواهتون مصرف کنید و به جای سس از آب لیموی تازه و روغن زیتون استفاده کنید؛ یه ربع قبل غذا هم یه لیوان آب بخورید؛ این ها تا حد زیادی اشتها رو کنترل می کنن. همیشه توی یخچال سبزیجات شسته شده داشته باشید و وقتی احساس گرسنگی می کنید مثلا یه دونه هویج بخورید؛ کاهو، خیار و ... کلا مصرف سبزیجات خام و یا بخارپز هم اشتها رو کنترل می کنه هم کالری پایینی داره. استفاده از ادویه ها در طبخ غذا و مصرف کافی مایعات هم خوبه. یه سری مکمل هم هست که تا حدی روی کنترل اشتها موثره ولی چون یه سری محدودیت مصرف دارن به صورت عمومی توصیه نمی کنیم.

قرص مخمر ابجو ایرانی سه دوره استفاده کردم انچنان تغییری توی پر شدن صورتم نکردب پیشنهاد بعضیا مخمر اب ...

خب اول اینکه مکمل مخمر آب جو به طور کلی افزاینده اشتها هست و طبیعتا علاوه بر صورت، روی افزایش وزن کل بدن هم تأثیر می ذاره. مقدار مصرفش بین 1 تا 4 عدد قرص در روز مشکلی نداره؛ بعضی ها میگن تا 6 تا در روز هم اوکیه. بهترین زمان مصرفش هم یه ربع، نیم ساعت قبل از غذائه. کسایی که نقرس دارن یا داروی ضد افسردگی مصرف می کنن هم نباید ازش استفاده کنن. ولی خب بیشتر مکمل ها در کنار رژیم غذایی مناسب پاسخگو هستن.

عزیز رژیم خام گیاهخواری تاثیر بیشتری در روند لاغری داره یا رژیم پروتئین ؟

برای کاهش وزن واقعا نیازی به رژیم های غذایی عجیب نیست و معمولا باید برنامه غذایی ای در نظر گرفته بشه که برای طولانی مدت بشه ازش پیروی کرد. رژیم گیاهخواری رو برای کاهش وزن اصلا توصیه نمی کنم؛ به طور کلی برنامه غذایی نباید افراط و تفریط داشته باشه؛ یه برنامه غذایی منعطف با افزایش خیلی محدود مقدار پروتئین، کاهش خیلی کم کربوهیدرات (یا اصطلاحا قند) و کنترل مصرف کالری و چربی در کنار ورزش هوازی و تنظیم ساعت خواب بهترین پاسخدهی رو خواهد داشت.

برا چاق شدن چیکار کنم

در آینده حتما یه تاپیک با موضوع افزایش وزن هم قرار میدم و مفصل درباره ش صحبت می کنیم؛ ولی خب اول از همه باید ببینیم که این کمبود وزن به چه دلیلی هست؟ اشتها کمه یا دلیل دیگه ای داره و بعد بریم دنبال برطرف کردن دلیلش و افزایش وزن. اما توی حالت کلی برای افزایش وزن وعده های پرکالری که حجم پایینی دارن رو پیشنهاد می کنم. داخل میانوعده هاتون از آجیل و مغز ها استفاده کنید و شب ها قبل از خواب از معجون افزایش وزن استفاده کنید؛ یه نمونه از این معجون ها رو بالا تر در جواب یکی از دوستان نوشتم؛ یکی دیگه هم برای شما می نویسم که ترکیبش رو می تونید با مواد غذایی مشابه مورد علاقه تون جایگزین کنید. می تونید یک لیوان شیر رو با نصف فنجان شیر خشک و عسل و مربای میوه دلخواه و نصف لیوان بستنی وانیلی و یکم وانیل میکس کنید و میل کنید؛ برای افزایش وزن خیلی خوبه.

من وزن کم کردم، الان می بینم چند وقته با اینکه رژیم ندارم ولی وزنم برنگشته، همون ۷۰ ، ایا میشه چربی ...

اگر وزن و سایزتون ثابت مونده فکر نکنم مشکلی باشه؛ ولی اگر بخواید دید کامل تری نسبت به سلامت بدنتون و نسبت چربی به عضله داشته باشید؛ می تونید حضوری به یه کارشناس تغذیه مراجعه کنید و تست بادی آنالیز انجام بدین که کامل نسبت چربی و عضله رو براتون مشخص کنن.

قند چندساله از ترس دیابت حذف کردم من صبحها سفیده تخم مرغ میخورم دوتا دونه خالی شبها یدونه فیله مرغ ب ...

اگر دیابت دارید متناسب با نوع داروی مصرفی و زمان مصرف دارو باید توزیع کربوهیدرات (قند) در طول روز براتون انجام بشه. توصیه من اینه که به هیچ عنوان بدون کمک کارشناس تغذیه رژیم کاهش وزن نگیرید چون ممکنه افت و نوسان قند خون براتون پیش بیاد خدایی نکرده. در آینده حتما یه تاپیک هم مخصوص رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت قرار میدم و کامل درباره ش صحبت می کنیم انشالله.

عزیز یه سوال دیگه 

استفاده از مشروبات الکلی به طور مثآل یه لیوان مشروب و در کنارش مصرف یک ق غذاخوری تخمه بو داده شده کدو

و در صورتی که در کنارش کالری دیگه مصرف نشه به خودی خود چقد تو اضافه وزن تاثیر داره ؟

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
عزیز یه سوال دیگه استفاده از مشروبات الکلی به طور مثآل یه لیوان مشروب و در کنارش مصرف یک ق غذاخوری ت ...

یک قاشق مغز کدو 45 کیلو کلری داره؛ کالری نوشیدنی های الکلی نسبت به نوعشون متفاوته؛ مقدار کالری ای که خدمتتون میگم بر اساس لیوان دسته دار فرانسوی هست؛ هر لیوان آبجو تقریبا 130 کیلوکالری داره که معادل 10 قاشق غذاخوری برنجه؛ هر لیوان شراب 210 کیلوکالری داره که معادل 17 قاشق غذاخوری برنجه؛ و سایر مشروبات الکلی مثل ودکا و ... هر لیوانشون 700 کیلوکالری انرژی داره که خیلی زیاده! البته بازم میگم این میزان کالری برای یک لیوان دسته دار فرانسوی یعنی حدود 250 میلی لیتر (گرم) هست و نسبت به حجم مصرفی این میزان کالری رو باید حساب کنید.

خب اول اینکه مکمل مخمر آب جو به طور کلی افزاینده اشتها هست و طبیعتا علاوه بر صورت، روی افزایش وزن کل ...

اون مارک ایرانیش ک زده ۶ تا میخوردم اما روی این نوشته روزی یکی ... دکتر داروخونه هم نوشت یکی 

ولی بنظرم ۲ تا حداقل خوبه 

مشکلی نداره ک ن؟ مسمویتی چیزی بیاره چون خارجیه میگن قوی تره ... مارک یوروویتال 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

اون مارک ایرانیش ک زده ۶ تا میخوردم اما روی این نوشته روزی یکی ... دکتر داروخونه هم نوشت یکی ولی بنظ ...

برند های خیلی زیادی از این مکمل موجود هست؛ مثل بایو کلینیک، ویتافلش، هلث اید و... که همه اینها تا روزی 6 عدد مانعی ندارن؛ اما در ارتباط با برند یوروویتال که چک کردم توصیه روی روزی 1 عدد قرص بود و خب تأکید شده بود که بیشتر از اون مصرف نشه. مشخصات کلی و دوز مصرفی ایمن مکمل ها و دارو ها رو می تونید داخل سایت داروکده چک کنید، اطلاعات کابردی و مناسبی رو درباره دارو ها و مکمل ها نوشته. پیشنهاد من اینه که با توجه به توصیه ای که خود شرکت سازنده داشته و همچنین دکتر داروساز هم بهش اشاره کردن، مصرف رو بیشتر نکنید.