2777
2789

خیلی معمولیه

بعذم اینجور نگو اسی

طلاق گرفته که گرفته اخه این چه ملاکیه

الان صدنفر دلشون میشکنه تروخدا یاد بگیرید حرف زدنو

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداکنه دختره بفهمه پسری که دوسش داره خانوادش چطور ادبیاتی دارن

دختری که یه بار ازدواج ناموفق داشته سرشو بذاره زمین بمیره.؟؟؟چقدر بدم اومد ازت

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
خوبه ولی وافعا معمولیشغل و سن و ماشین و خونه چجوره؟

برای شما شاید ولی برای من بهترین داداش دنیاست به خاطر همین لایقش نمیدونم 

ماشین دنا داره با 206 شغلش تو تهران ساخت ساز داره با یه چندتا خونه و مغازه تو تهران پارس 

خیلی معمولیهبعذم اینجور نگو اسیطلاق گرفته که گرفته اخه این چه ملاکیهالان صدنفر دلشون میشکنه تروخدا ی ...

اگه بری تاپیک قبل بخونی میفهمی مسئله طلاق نیست چیز دیگه هست 

زنداداش منم تو عقد جداشده بود ولی طرز فکر خانوادم خیلی ب روز تر و باز تر بودالانم بالای ۱۲ ساله عروس ...

اگه زن زندگی باشه برامون مهم نیست ولی یه سر به تایپک قبل بزن بعد قضاوت کن من هنوز وارد جزیئات خانوادگیش نشدم که گناه نکنم 

اگه بری تاپیک قبل بخونی میفهمی مسئله طلاق نیست چیز دیگه هست

تاپیکه قبلم خوندم ولی اصلا لحنه حرف زدنت درست نبود

ما که همه چیو نمیدونیم ولی اگه اونجور که گفتی باشه(که صد در صد شماهم جای اون نبودید و قضیه واقعی رو نمیدونید)باید داداشت خودش قانع بشه

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

تاپیکه قبلم خوندم ولی اصلا لحنه حرف زدنت درست نبودما که همه چیو نمیدونیم ولی اگه اونجور که گفتی باشه ...

ماتو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم مردم میدونم که امشب سر سفره چی میخورن ولی من نمیخواستم این بگم ولی این دختر حامله میشه دو ماهه بچه سقط میکنه بعد که شوهرش میفهمه میگه چرا باید همچین کاری میکنی میگه من نمیخوام بچه بیارم میخوام سگ نگه دارم

ماتو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم مردم میدونم که امشب سر سفره چی میخورن ولی من نمیخواستم این بگم ولی ای ...

من و خانواده هم به خاطر این که این دختر به بچه خودش هم رحم نکرده و دنبال زندگی نیست دوست نداریم وگرنه مسئله طلاق تنها بود مهم نبود برامون

خداکنه دختره بفهمه پسری که دوسش داره خانوادش چطور ادبیاتی دارندختری که یه بار ازدواج ناموفق داشته سر ...

همین دیگه ما میدونیم عشق در کار نیست وگرنه دختره صبر میکرد تا خانواده راضی بشن نه بره ازدواج کنه بعد که موفق نشد برگرده

همین دیگه ما میدونیم عشق در کار نیست وگرنه دختره صبر میکرد تا خانواده راضی بشن نه بره ازدواج کنه بعد ...

چ دلیل مسخره ای ....کسی که یکبار ازدواج کرده...اگر مجددا ازکسی خوشش بیاد ینی الکیه و عشقی درکار نیست؟؟؟واقعا عجیبی

خداکنه ازدواجشون سرنگیره که بعدها مجبور نشه حرفای شما رو به جون بکشه

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
چ دلیل مسخره ای ....کسی که یکبار ازدواج کرده...اگر مجددا ازکسی خوشش بیاد ینی الکیه و عشقی درکار نیست ...

گلم عزیزکم نمیدونم من دل شما نمیخوام بشکنم ما مسئله ازدواج قبلیش نیست دلیل داریم که دختر زن زندگی نیست وگرنه من از اول گفتم ما برای طلاقش اصلا مهم نیست