2777
2789

👍👍👍

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ویو قشنگی داره عکست نوش جونت 😍😍😍♥️

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

ممنون عزیزم 😍💚دوست داشتی از این به بعد تاپیک هامو دنبال کن

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

از ۷.۳۰بیدارم سبک زندگیمون این چندوقت اینجوری شده شب زود میخوابیم روز زود بیدارمیشیم.درسای بچمو باهاش کار کردم کاردستی درست کرد نظارت کردم و جایی نیاز داشت کمکش کردم خونه رو تمیز کردم الانم استراحت میکنم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

۷ دوچرخه سواری بودم ، ۸ ونیم ۹ رفتم تعویض پلاک ، پلاک ماشینمو عوض کنم ، الان نشستم یه جایی منتظرم نوشیدنیم اماده شه ، برم به کار و زندگیم برسم ، شبم سینما و رستوران میبرم خودمو😂برنامه ی امروزمو چیدم 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

ویوش نیاورانه😂😂😂

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

ممنون عزیزم 😍💚دوست داشتی از این به بعد تاپیک هامو دنبال کن

😍♥️

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

از ۷.۳۰بیدارم سبک زندگیمون این چندوقت اینجوری شده شب زود میخوابیم روز زود بیدارمیشیم.درسای بچمو باها ...

ای جانم خسته نباشی عزیزم 

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚
ویوش نیاورانه😂😂😂

خو قشنگه حالا🥲😂