2777
2789

دلم بچه دوم میخاد از یه طرف میخام اقدام کنم از کجا معلوم حالا حالا ها باردار بشماز یه طرف میگم از باردار بشم پسرم گناه داره ولی دلم میخواد پشت سر هم باشم باهم بزرگ بشن

کیا بچه پشت سر هم دارن اذیت نمیشین

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸

اذیت میکنن 

بیشتر از شما هم پسرتون اذیت میشه 

هر جور خودتون میدونین اما تجربه ای ک خواهرم داشت و گفتم 

خواهر زادم بعد از بدنیا اومدن بچه دوم خیلییی ضعیف شده بود 

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیار 

الان داداش من هی به مامانم چیز میگه 

میگه شیر منو دادی خواهرم خورد منو شیر خشکی کردی اصلا جون ندارم🤣🤣🤣

بچه ها هم باهم دیگه هی دعوا میکنن اعصابتون خرد میشه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بچت اذیتت نمیکنه؟؟ منم بچم ۱۵ ماهشه دلم دومی میخاد ولی این خیلی اذیتم میکنه ب گو..ه خوردن افتادم دیگ ...

نه خدارو شکر پسرم آرومه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸