2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفت ساله ازدواج کردم و بچه دار فعلا نشدیم الان خواب دیدم شوهرم زن گرفته و باردارم شده موقع زایمانشه به منم میگن بیشش وایسه بنظرتون خیلی بد هست خوابم 

این روزا فقط منتظر ی معجزه کوچولوام   
من هفت ساله ازدواج کردم و بچه دار فعلا نشدیم الان خواب دیدم شوهرم زن گرفته و باردارم شده موقع زایمان ...

عزیزم این خواب نتیجه مشکلیه ک داری و مسلما خیلی بهش فکر میکنی منم با شوهرم مشکل داشتم مدام خواب میدیدم ولم کرده دوسم نداره و منو نمیخواد بعدشم طبق فرموده پیامبر ص حتی خواب بد رو به هیچ عنوان نباید بد تعبیر کرد چون خواب هر آدمی بین زمین و آسمان بالای سر اون شخص میچرخه تا یه نفر بیاد و اونو تعبیر کنه براش ک اگه بد تعبیر کنه بد میشه و اگه خوب تعبیر کنه اتفاق خوب میفته .😊 پس خیره انشالله خودت باردار میشی 😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

دوباره بخواب تو خواب شوهرتو مجبور کن طلاقش بده

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!