2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دلم میخادداون پسر بچه رو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 7819 بازدید | 165 پست

این یه حیوون وحشیه که دست بلند میکنه روت جیگی اسم طلاق نیاریم؟ خب بمون کتک بخور. هیچ توجیهی واسه خشونت فیزیکی وجود نداره

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

باهاش حرف بزنم سرد برخورد کنم یا نه

حرف بزن

عادی و سرد

کنایه نزن

اصلا دیگه اسم بچه رو نیار 

حتی اگه جلو روت وایساده بود

اصلا نه نگاهش کن

نه بزن

نه توجه کن

انگار وجود نداره 

نه کاری کن نه اذیت نه کمک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی حق با شوهرمه بیاد منو بخاطر اون بزنه اره منظور شما اینه؟

خوب ایشون خسته کوفته اومده خونه یه بچه کوچولو برادرش رو هم با خودش آورده خونه عوض این ک با سیاست رفتار کنی بری پیششون اوقات تلخی کردی حرفی زدی بار اولت هم ک نبوده ایشون اختیارشو از دست داده و دستش روت بلند شده همینطوری از در و ارد نشده بیاد شمارو بزنه که رفتی رو اعصابش و بار اولت هم  نبوده به خدا خواهرانه میگم بهت حساسیتت بیمورده انشالله خدا ب خودتون ی بچه شیرین بده  من حق رو ب همسرت نمیدم هم ایشون بچه رو دوست داره مادر پدرش ک نمیفرستن خونه شما همسرت میاردش چی میشه با دل همسرت راه بیای ؟ مطمئن باش خودت عزیز میشی 

حرف اینایی ک میگن سفت و سخت جلو شوهر واستا ک بچه رو نیاره گوش نکن با این کار دل همسرت ازت سیاه میشه و کلی ناراحتی ب بار میاره کلی توهین ب بار میاره شما عشق همسرتی خانوم خونگی ولی اون ی لچه دوسالست ک خودشو خیس میکنه چرادباید جای شما رو بگیره ؟ کمی آروم باش ب خودت بیا اینقدر سر ی بچه اوقات تلخی درست نکن

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
چند بار هشدار دادم که حساسم میگی چیزی رو تو نخریدی پس مال تو نیس

اگه جهز اینا نیوردی بس بزار وسایل های اونو بشکنه .تو هم جمع نکن بمونه وسطخونه آواره .ختی مادر وپدر شوهرتم بیان ببینن بچه چقدر بهتون هربار خسارت میزنه.

تو هم جمع نکن بگو من نشکستم که.

اگه دست میزنه جمع کن که حساس نشیحداقل برای یه مدت کوتاه یا بزار بالاتر تا دستش نرسه یا در رو قفل کن

شوهرم میده دستش بغلش میکنه وقتی گریه میکنه میره میگی چی میخای بردار گریه نکن

وای توروقران انقد بدذات نباشید . ینی چی نیشگون بگیر . بچه به این لطیفی مگه طاقت داره . خدا نیاره ادم ...

اسی بچه رو میخواد بکشه ب من چ

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█