خودتو از چشم همسرت میندازی نکن
میدونی من اگ ب جای تو بودم منم ب اون محبت میکردم وقتی همسرت دوسش داره چی میشه کمی با دل همسرت راه بیای ؟ ی نی نی کوچولو هر روز میاد خونتون با خودش کلی مهرو محبت میاره دستای کوچولوشو ببین ی روز ایتا همه امتحان خدای بزرگه حرفهای عباس موزون رو گوش بده یا پیج اینستاش رو دنبال کن آدم کم و کوچکی نیستاااا ببین چی میگه .
یه روز توی ی ویدئو ک ازش دیدم میگفت یه سیب به سمت شما پرتاب میکنم بگیرش
. و طرف مقابل دستاش رو باز میکنه ک سیبو بگیره (سیبو نمیندازه عدای انداختن رو در میاره )
بهش میگه ببین !
واکنش خدا هم در برابر همه کارهای ما هم همینه میخاد واکنش مارو در برابر یه سری چیزا ببینه . ببینه که چطور میگیریم چطور آماده گرفتن میشیم
برای یکی سویچ بنز مینداز میخاد واکنشش رو ببینه ......
حالا برای تو هم اون پسر کوچولو رو انداخته میخاد واکنش تورو ببینه کمی به حرفام فکر کن .
این ک یه سیریا میگن بچه رو نیشگون بگیر راه نده سفت و سخت واستا جلوشون
اینا همش میشه دلسردی میشه دعوا میشه کتک کاری میشه ناراحتی میشه بیمحلی خدای خوب به ما عقل داده ک اوضاع رو مدیریت کنیم ن این ک کینه ب دل بگیریم مهربون بودن ما آدما از قلبمون نشأت میگیره نگو نمیتونم چون مشکلت خییییییییلی بزرگ نیست اصلا مشکلی نیست ک به خاطرش حالتو خراب کنی فقط کافیه کمی آروم باشی و با اعتماد ب نفس لبخند بزنی ما بچه ک بودیم اونقدر زن دایی و زن عموهامون رو دوست داشتیم چون محبت میکردند چون داییمون دوسمون داشت ما الان بزرگ شدیم و سالی یک بار ب زور همو میبینیم اما همش اون خاطره خوبه ک تو ذهنمون ازشون داریم هیچوقت جای زن دایی رو برا دایی نگرفتیم هیچوقت جای زن عمو رو برا عمو نگرفتیم سیاست داشته باش
با مهربونی همسرت رو ب خودت جذب کن ن با کینه و بدجنسی ک فقط همسرت ازت دورتر و دورتر میشه اون بچه رو بچشم یه دشمن نبین ی نگاه ب دستو پای کوچیکش بکن ببین اون نمیتونه دشمن تو باشه هر روز خودتو ناراحت نکن اتفاقا با خوشحالی رفتار کن خدا خیلی مهربونه عزیزم خیلی