2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دلم میخادداون پسر بچه رو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 7819 بازدید | 165 پست
یه نیشگون ک بدجنسی نیست اسی کتک خورده یه نیشگون ک بچه رو نمی کشه 😐

مگه از بچه کتک خورده ک بیاد بچه طفل معصوم و بیگناه رو نیشگون بگیره ؟ خدا نمیگذره از شما ک فرق گناه کارر و بیگناه رو نمیدونید فرق بچه نافههم و کوچیک رو نمیدونید دقیقا گناه اون بچه چیه ؟ فکر میکنی اگ این کار رو بکنه خدا رو قهرش نمیاد ؟ قهر خدا جوریه که تا عمر داره باید تاوانش رو پس بده اون بچه فقط دو سالشه چ گناهی کرده ک عموش دوسش داره؟ چرا فکر نمی‌کنید؟ 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

بچه هامونم دست عموشون ندیم هیچوقت که یوقت زن عمو ناراحت نشه🤨

البته منم مخالف حضور همیشگی بچه مردمم!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه رو این بچه انقد حساسی

کل زندگیت به فنا بره رو یه حساسیت بیخود

واقعا عقلت کمه

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

بدتر از شوهر خیلی بدتر

کنار بیا فقط 

طلاق که نمیتونی بگیری خانواده شوهرت بیشعور 

یه کلاس خاص برومثلا خیاطی که هم سرت صبح تا شب گرم باشه ،شایدم بهونه کردی سوزن می‌ره تو دست و پا بچه از ترس کمتر فرستاد بالا

هرچی میگم انگار نه انگار بازم میاره منم تو اقدامم اما نمیشم باردار

همین با این بچه بازی هاتون بچه دار نشید بهتر 

بچه نیاز به پدر و مادر عاقل و بالغ داره 

نه کسی که برای مشکلات کوچیک ذهنش میره سمت قتل و خودکشی و طلاق و...

خاک بر سر اون بچه با ننه بابای نفهمش ولی عزیزم سیاستت ۰ هست ، نباید میزاشتی شوهر کم عقلت بفهمه بدت میاد ، این مواقع نباید خودتو بین دو طرف قرار بدی ، خودت تنهایی باید یه جور از شر بچه راحت میشدی الانم دیگه راجب بچه حرف نزن واسه کتک بگو ناراحتی بعدم آشتی کن خودت تنهایی کاری کن بچهه دیگه نیاد

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

دیگه نیم ساعت بچه اورده بالا چ اداها در میاری

آفرین...چه چیزهایی رو واسه خودتون مشکل میکنید...اگه بچه نداری خب واسه شوهرت بچه بیار که انقدر دوست داره...منهم شوهرم عاشق بچه بود..الان یه پسر ۵ ساله دارم باورت نمیشه شوهرم اصلا دلش نمیخواد از خونه بره بیرون تا با پسرمون بیشتر وقت بگذرونه...عزیزم بجای اینکه با حالت تهاجمی و دستوری به شوهرت بگی دیگه نبینم بیاریش خونه راه درست و قلق شوهرت رو پیدا کن مردها همه شون اینجور مواقع که تهاجمی باهاشون صحبت کنی لجبازی میکنن...زندگیت رو واسه یه بچه خراب نکن.

وای وای نه بچه رو ناز کنه بیاد دوباره رو فرش تازه عروس دستشویی کنه بعدم شوهر این آقا بیاد این بدبختو ...

بچه هنوز نمیتونه راه بره چهار دست و پا میاد 

نه درست و حسابی می‌تونه حرف بزنه 

منم میگم کار شوهرش خیلی خیلی اشتباهه ولی درست نیست بچه ای که هنوز زبون نداره رو اذیت کرد 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

بعدو بیخیال اون بچه شو چون سنت پاینه مثل خواهرم و دلسوزانه بهت میگم

خواهشا چند وقتی سعی کن لون پر رد از این دید که نبینی عیچ حتی وقتی اومد ازش استقبال کنی

خانوادش درک ندارن

اون بچه معصوم و مظلومه که گیر یک خانواده بی‌فرهنگ شده 

اینو امتحان کن بچه که اومد تحویل بگیر 

باهاش محبت آمیز رفتار کن 

حتی یه چیزی درست کن بده دستش

یه بار که تنهاییش به شوهرت بگو برو بچه را بیار بالا دلم براش تنگ شده

تا این کار رو نکنی شوهرت همینطور ادامه میده

لطفا گوش کن 

و این که وقت بیشتری واسه دلبری از همسرت بزار

چه از لحاظ لباس پوشیدن

چه حرف زدن

باید جوری وابستت بشه بدون تو نتونه نه بدون اون بچه

بد جنسی نباید ازت ببینه،اون فکر میکنه تو بد جنسی کردی و اون بچه را معصوم و بیگناه و بی پناه میبینه

کم نیار ماری کن پناهت باشه

با یک بار و دوبار درست نمیشه یکی دوماه ادامه بده تا به آرامش برسی

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

شخصا ترجیح میدم مستاجر باشم تا دم به دقیقه کسی مزاحم آرامشم بشه و زندگیم رو زهر کنه . علت اصلی اختلا ...

نه والله من ۱۴ ساله ازدواج کردم و سیزده سالش رو با پدر و مادر شوهرم در یک ساختمان ۳ طبقه زندگی میکنیم هر کی در طبقه خودش ولی روزی یکی دوبار میریم پایین به پدر و مادرشوهرم سر میزنیم والله بخدا مشکلی هم نداریم...البته شوهرم میگه این آرامش رو مدیون دل بزرگ و با محبت تو هستیم.🤪🤪

آفرین...چه چیزهایی رو واسه خودتون مشکل میکنید...اگه بچه نداری خب واسه شوهرت بچه بیار که انقدر دوست د ...

آخه طفلک اسی خودش هم کم سنه حق داره بگه سیاست ندارم یا تهاجمی برخورد کنه 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

نمیتونم اصلا

خودتو از  چشم همسرت میندازی نکن 

میدونی من اگ ب جای تو بودم منم ب اون محبت میکردم وقتی همسرت دوسش داره چی میشه کمی با دل همسرت راه بیای ؟ ی نی نی کوچولو هر روز میاد خونتون با خودش کلی مهرو محبت میاره دستای کوچولوشو ببین ی روز ایتا همه امتحان خدای بزرگه حرفه‌ای عباس موزون رو گوش بده یا پیج اینستاش رو دنبال کن آدم کم و کوچکی نیستاااا ببین چی میگه .

یه روز توی ی ویدئو ک ازش دیدم میگفت یه سیب به سمت شما پرتاب میکنم بگیرش 

. و طرف مقابل دستاش رو باز میکنه ک سیبو بگیره (سیبو نمیندازه عدای انداختن رو در میاره ) 

بهش میگه ببین !

واکنش خدا هم در برابر همه کارهای ما هم همینه میخاد واکنش مارو در برابر یه سری چیزا  ببینه . ببینه که چطور میگیریم چطور آماده گرفتن میشیم 

برای یکی سویچ بنز مینداز میخاد واکنشش رو ببینه ......

حالا برای تو هم اون پسر کوچولو رو انداخته میخاد واکنش تورو ببینه  کمی به حرفام فکر کن .

این ک یه سیریا میگن بچه رو نیشگون بگیر راه نده سفت و سخت واستا جلوشون 

اینا همش میشه دلسردی میشه دعوا میشه کتک کاری میشه ناراحتی میشه  بی‌محلی خدای خوب به ما عقل داده ک اوضاع رو مدیریت کنیم ن این ک کینه ب دل بگیریم مهربون بودن ما آدما از قلبمون نشأت میگیره نگو نمیتونم چون مشکلت خییییییییلی بزرگ نیست اصلا مشکلی نیست ک به خاطرش حالتو خراب کنی فقط کافیه کمی آروم باشی و با اعتماد ب نفس لبخند بزنی ما بچه ک بودیم اونقدر زن دایی و زن عموهامون رو دوست داشتیم چون محبت می‌کردند چون داییمون دوسمون داشت ما الان بزرگ شدیم و سالی یک بار ب زور همو می‌بینیم اما همش اون خاطره خوبه ک تو ذهنمون ازشون داریم هیچوقت جای زن دایی رو برا دایی نگرفتیم هیچوقت جای زن عمو رو برا عمو نگرفتیم سیاست داشته باش 

با مهربونی همسرت رو ب خودت جذب کن ن با کینه و بدجنسی ک فقط همسرت ازت دورتر و دورتر میشه اون بچه رو بچشم یه دشمن نبین ی نگاه ب دستو پای کوچیکش بکن ببین اون نمیتونه دشمن تو باشه هر روز خودتو ناراحت نکن اتفاقا با خوشحالی رفتار کن خدا خیلی مهربونه عزیزم خیلی

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

فقط میتونم بگم اونجا نمون خونه ت رو جدا کن 

تا قاتل نشدی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی