2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دلم میخادداون پسر بچه رو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 7819 بازدید | 165 پست
اره ولی هیچ سیاسیتی نمیتونم داشته باشم

نیاز به سیاست نیست اون لحظه باید ساکت میموندی ،،سر فرصت با مهربونی حرف دلتو میزدی به شوهرت ..مخصوصا لینکه میگی خیلی دوستت داره ،حتما سعی میکرد درست کنه اخلاقشو،، الان تا تو بخوای ثابت کنی نیتت چیه طول میکشه اون دیگه لج کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین راه بیخیالیه ولش کنید کلا بیخیالش شدید 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
اره دقیقا لج میکنه

پس بی محلی کن میدونم خیلی سخته اما بهشون اهمیت نده 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

شوهرت مریضه .درکشون پایینه خانواده خودشونو ترجیح میدن هرچی ام بگی تاثیری نداره اصلا متوجه نمیشن چون نمی‌خوان اگه میتونی صبر کن وسیله ای هم اگه بچه گم کرد فقط بگو بچه برداشته نمیدونم کجا گذاشته حق داری نگو میخواستی دست بچه ندی وگرنه گارد میگیره

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

فقط اونایی که گفتن چی شده مگه😐

معلومه از کدوم دسته هستن!!

بابا طرف حریم نداره اون بچه دو روز دیگه از این خونه خبر میبره همون باعث سوءتفاهم و دعوا میشه چی بدتر از اینکه اومده پی‌پی کرده خونه طرف!!! 

اسی سنت کمه تحت سلطه‌شونی یه کم سفت بگیر بابا

خواهر من درکت میکنم منم تازه ازدواج کرده بودم .کنازچر پدر ومادرشوهر تو یه ساختمون بودیم تقریبا.

شوهر منم برادر زادهاش .خواهر زاده هاش رو میورد خونهمون اوناهم حتی عروسک های بچکیمم بهم میرختن .

منم یه بار رفتم خونمون دیدم برادر شوهرام .بچه هاشون .بچه های خواهر شوهرام همشون بودن .وسایل های من عروسک هام دست این بچه ها.

اول حلو جمع یه توپ وتشر به شوهر امدم.

بعدش عروسکها رو از دست بچه ها گرفتم .

برام مهم نبود ونیست مه کی ناراحت میشد.

به شوهرمم گفتم .کفتم ببین من به خ.نه ووسایلام حساسم.

باشه اگه تو نیستی.یه کاری میکنیم به جهاز ووسایل های شخصیه من دست نزننپ این بچه ها 

بعد مه بچه ها اندن خونمون کنترل تلویزیوندادم بهشون .چون تلویزیون ذو خودش خریده بود با یخچال .

اونا هم محکم میکبوبیدن زمین .بردم جلو یخچال بچه ها رو گفتم بیاین اینجا در یخچالم باز کردم گفتم خالا بشیننین بازی کنید.

قلب شوهرم با هر بار ضربه زدن بچه ها به کنترل داشت می ریخت منم عین خیالم نبود.

حتی ریخت وپاشهای بچه ها رو هم جمع نکردم .گفتم خودت من بعد جمع میکنی .من به عنوان یه عروس امدم اینحا نه یه کلفت .

بعدش دید اینجوریه خودش اخلاقش رو درست کرد‌

وااای نه بدجنسی رو یادش ندین به نظرم اسی سعی کن باهاش مهربون باشی چاره‌ای نداری فعلا بعدا با سیاست ج ...

یه نیشگون ک بدجنسی نیست اسی کتک خورده یه نیشگون ک بچه رو نمی کشه 😐

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

به نظرم حساسی ما نامزد بودیم شوهرم یه دختر خاله داشت تازه دنیا اومده بود داعم بغلش بود بعد عروسیمونم خواهرزادش دنیا اومد داعم بغلش بود من هیییییچ وقت به این مساله فکرم نکرده بودم چه برسه حساس شم الان بعد بیست سال گفتی یادم اومد

بچه خودمم دنیا اومد داعم بغلش بود شوهرم ملا بچه دوسته

خودت نمیخوای بچه دار شین؟اینجور آدما سرشون با بچه خودشون گرم بشه یکم از ابن تندی میفتننمونش دیدم

ولی من نمونه مردی رو دیدم که عاشق برادرزادش بود اما سر بچه های خودش بی مسئولیت دوعالم

یه روزی پرواز می‌کنم... 
نمیتونم تحمل کنم جای من نیستیت درک کنین😭😭😭

به جاریت یا برادرشوهرت بگو که بچتونو خونه ماکه میفرستید کارای خطرناک میکنه و منم مشغول انجام کارامم.مسیولیتش با خودتون.نهایتا ی کتک میخوری از شوهرت چیز ديگه ای که نیست ولی راحت میشی از بچه.اونام شاید نفرستن .یااینکه یبارکه شوهرت کیست ببر پسش بده و به مامانش بگو دارم میرم بیرون یا بزارش خونه مادرشوهرت

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.