2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دلم میخادداون پسر بچه رو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 7819 بازدید | 165 پست
هرچی میگم انگار نه انگار بازم میاره منم تو اقدامم اما نمیشم باردار

صبر کن تا بزرگ شه‌مجبوری صبر کنی چاره دیگه ای نداری🥲🥲🥲چندسالشه بچه؟؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

اون دیشب تورو زده بعد صبح حرفم زدی باهاش؟ 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درستش همینه اسی هم اگه مستاجر بود ازاول سال تا اخر سال دنبال پس انداز پول بدد ک ب پیش خونه اضافه ...

به ولله  منم قبلا طبقه بالا مادرشوهرم بود،،،بچه خواهر شوهرمم هرروز مزاحمم بود میومد تمام وسایلمو بهم میریخت جیش میکرد رو فرشام و میرفت پایین،،،سر یه جریاناتی ما از اونجا جا ب جا شدیم رفتیم یه شهر دیگه مستاجری،،، الان با اینکه به قول تو تمام سال به فکر پس اندازیم برای رهن ولی روزی هزااااااااران بار میگم خداروشکر از دست اون بچه راحت شدم 

شما نمیدونید وقتی یکی مدام مزاحمت بشه چقدر حس بدیه ،،

مخصوصا اینکه بهترین خوراکی هارو بدید بخوره بعد بره بگه هیچی به من ندادن و مادره سلیطه اش دعوا راه بندازه،،،میگفتم عزیزم حالا که میدونی من هیچی نمیدم بهش چرا احازه میدی بیاد اینجا؟؟ میگفت خونه داییشه و........

درم قفل میکردم الکی یعنی حمومم مینشست پشت در تا وقتی من باز کنم ..منم دلم میسوخت میاوردمش تو ،دوباره بحث درست میشد 

خلاصه میگم زندگی با ارامش و بی پولی خیلی بهتر از زندگی با پول و بی ارامش ،،بده ۶۶😂😂😂😂🫂🫂

نمیتونم حالم خیلی بده نمیتونمممممم😭😭😭۱ و نیم

🥲🥲متاسفانه مادر بچه باید شعور داشته باشه ک نداره عزیزم خودتو ناراحت نکن وقتی شوهرت بچه رو میاره خونه برو ب روتین پوستیت برس برا خودت میوه بیار بخور تلویزیون ببین شوهرتو و اون بچه رو نادیده بگیر 

حس میکنم چون شوهرت فهمیده حساسی داره لج می‌کنه اکثر مردا لج بازن پس بنظرم اینو امتحان کن 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بزرگ بشه که اوضاع بدتره ،زبونم باز میکنه

چارع ای نیس ☹️

حالا چرا مادرشوهرت بیشتر خونه شماس...

اونم ی مسئله اس

درواقع زیاد حریم شخصی نداری

یا بچه هست یا مادرشوهر...

نمیدونم شاید باید از اول جدی تر برخورد میکردی...

بعدشم خدایی نکرده بچه ی بلایی سرش بیاد

مادرش اون موقعه ول کن نیست... الان بی فکره...

بگو ی تایمی برین خونه مادرشوهرت ببینیتش...

مثلا بگو ای وای اگه ی وقت بیوفته ی چیزیش بشه فلانی مارو میکشه...(نمیدونم ی همچین راهی که شوهرت بترسه)

بگو مسئولیت داره بچه دیگران بدون پدر مادر خوب نیست پیش ما باشه،بریم خونه داداشش ببینیش(توام باهاش پاشو برو خونه برادر شوهرت نیم ساعت بشینید و بیاید)هرشبم اگه برید اونجا جاریت خسته میشه😂کم کمم ی کاری میکنه بچه دور بشه😂چون اون واس راحتی خودش استراحت کنه بچه رو تنها میفرسته پیش شما...