2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دلم میخادداون پسر بچه رو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 7819 بازدید | 165 پست

تنها راحت رفتن از اون ساختمونه، نه صرفا برای وجود برادرزاده همسرت، بودن تو یک ساختمون مشترک فقط دردسر داره، اینو من نمیگن مشاوره خانواده میگه، بعدها دردسرای بیشتری هم خواهی داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بی عقلی شرمنده

مگه بچه مادر نداره؟ دوبار سه بار پیششون میگفتی وااای فرشام کثیف وای ال بل خودش جم میکرد

اینو بدون کسی واسه کسی عزیز باشه عن هم کنه بازم عزیزه اونم بچ شیر خوره!

ن بچ مشکل داره ن شوهرت اول رفتارتو اشتباه بوده باید با سیاست بیان میکردی دوم اینکه این چیزا ب زنا مربوطه باید با اونا سنگاتو وا بکنی

علت خیلی از اختلافات خانواده های ایرانی اینه که همه یه جا زندگی میکنن.به جاریت کم محلی کن تا دیگه بچ ...

اره والا باید خونه نمیدادن الان اسی الاخون دنبال خونه اجاره و ایی صابخونه پرو میبود

لطف اضافه همینه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تا وقتی خونت نزدیک مادرشوهرته همین آشه و همین کاسه 

اونا هم اگر بفهمن تو از اومدن اون بچه ناراضی هستی ،از چشمشون که میوفتی هیچ ، از لج تو بدتر میکنن و تمام وقت بچه رو میارن بالا،،، اینا رو از رو تجربه شخصی میگم،

تنها راحت اینه خونتو جا ب جا کنی ، یا حساسیتت رو کمتر کنی ،،به مادره بیشعوره اون بچه بگو وقتی میاد بالا پوشکش کن.

کاش با لحن بهتری این موضوع رو به شوهرت میفهموندی تو اونم حساس کردی،الان فکر میکنه تو بدت میاد از اون بچه در صورتیکه تمام بچه های دنیا دوست داشتنی ان فقط آرامش شما رو مختل کرده

دیگه نیم ساعت بچه اورده بالا چ اداها در میاری

عزیزم باید در شرایطش باشی

من شوهرم اینجوری نبود

یکی از نزدی‌کانم بود.اما واقعا شرایط بد بود،طرف با زن تازه عقد کرده شم با بچه هه میرفتن بیرون

زنشم زود بچه آورد نصف اون مشکلات رفع شد

یعنی مرده دیگه وقت نداشت بچه بقیه رو بازی بده

اره والا باید خونه نمیدادن الان اسی الاخون دنبال خونه اجاره و ایی صابخونه پرو میبودلطف اضافه همینه

شخصا ترجیح میدم مستاجر باشم تا دم به دقیقه کسی مزاحم آرامشم بشه و زندگیم رو زهر کنه . علت اصلی اختلافات و دعواهای زن و شوهری همینه که کنار  فامیل زندگی میکنن

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
عزیزم خیلی حساس شدی شوهر منم همینه شما یکیه من بچه خواهر شوهرام هم هیتبچه برادرشوهرم میاره دو س روز ...

الا اگه بیاد باهاش سرد برخورد کنم کل ساختمون رو خبر میکنه که بخاطر یه بچه باهاش دعوا میکنه اوناهم منو مقصر میبینن

الا اگه بیاد باهاش سرد برخورد کنم کل ساختمون رو خبر میکنه که بخاطر یه بچه باهاش دعوا میکنه اوناهم من ...

بزار با خبر بشن بزار بفهمن دیگه کمتر مزاحمت میشن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
شخصا ترجیح میدم مستاجر باشم تا دم به دقیقه کسی مزاحم آرامشم بشه و زندگیم رو زهر کنه . علت اصلی اختلا ...

بله درستش همینه اسی هم اگه مستاجر بود ازاول سال تا اخر سال دنبال پس انداز پول بدد ک ب پیش خونه اضافه کنه دنبال کشتن بچه طفلی نبود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اره والا باید خونه نمیدادن الان اسی الاخون دنبال خونه اجاره و ایی صابخونه پرو میبودلطف اضافه همینه

چرا اینجوری میگید

چه ربطی داره

چون یه لطفی کردن باید خون به جیگر کنن؟؟؟؟؟

دلیل نمیشه چون اونجان از هیچی ناراحت نشن و گله نکنن که چی؟؟؟عوضش خونه دادن

خودتون رو اگه نمیتونین جای طرف بزارین لااقل زخم نزنین

الا اگه بیاد باهاش سرد برخورد کنم کل ساختمون رو خبر میکنه که بخاطر یه بچه باهاش دعوا میکنه اوناهم من ...

چند سالته

چقد بی عقلی شرمندهمگه بچه مادر نداره؟ دوبار سه بار پیششون میگفتی وااای فرشام کثیف وای ال بل خودش جم ...

نمیشه اینا اینجور‌نیستن که بگی اگه تاییپ های قبلو بخونی متوجه میشی