2777
2789

تورو خدا یه چیزی بگین آروم شم خیلی حالم بده خواهش میکنم حرفی بزنین آروم شم اول اگه تاییپ های قبلمو دیده باشین میفهمین موضوع چیه که گفته بودم شوهرم خیلی پسر برادرش رو دوست داره و همش خونه ماست الا بگذریم از اینا دیشب شوهرم خیلی دیر از سر کار برگشت این پسر برادرش هم رو پله های ساختمون بوده اونم برداشته اورده خونمون بچه پوشک نبود ببخشد اما عن کرد داخل خونه رو فرش خونم بعد مادر شوهرمم خونم بود من هیچی نگفتم ما تو یه ساختمون ولی بیشتر مادر شوهرم خونه ماست اقا مامانشو صدا کردم امد تمیز کرد کسی هم هیچی بهش نگفت بعد شب که اینا رفتن به شوهرم گفتم چرا آوردیش خونه گفت خوب کردم مشکلی میبینی برادر زادم بیاد خونم گفتم نه ولی هر دقیقه دیگه خسته شدم نمیتونم کل روز کار کنم اینم تازه جمع کنم گفت دهنتو ببند گفتم دیگه نبینم هر دقیقه بیاریش باید هفته ای یه بار ببینیش اونم چشمام خیلی قرمز شد بود پاشد منو زد یعنی شوهرم هیچ وقت منو نمیزنه خیلی دوستم داره ولی بعدم اصلا معذرت خواهی نکرد و خوابید دلم خیلی شکست ولی کار بدتر رو امروز کرد هر صبح که میره سر کار منو بوس میکنه بغل میکنه اول بگم هرچی داخل خونه باشه میده دست بچه که باهاش بازی کنی از سر گل دون بگیر تا لباس و همه چی اون روز کمر بندش رو داد دستش گفتم نده میبره خونشون یا بیرون نمیتونم دیگه بیارم و جمع کنم ولی اصلا حرفمو گوش نکرد امروز که داشت میرفت سر کار اصلا بهم نگاه نکرد پاشد رفت لباس هاشو عوض کنه گفت کمر بندم کجاست گفتم من نمیدونم میخاستی دست بچه ندی که گمش کنه من دیگه دنبال وسایل هات نمیگیردم دیدم گفت خیلی بیشعوری و کینه ای هستی که به یه بچه اینقدر کینه داری بعدم رفت از خونه بیرون الان دارم گریه میکنم که چرا باهاش دیشب اینجوری کرد الا اگه دیشب از روی خسته ای بود امروز چرا اینجوری کرد حالم خیلی بده میمیرم من دلم میخاد یا اون بچه رو بکشم یا خودشو راه خودکشی بهم بدین من‌نمیتونم دیگه زندگی کنم😭😭😭تورو خدا اسم طلاق هم نیارین که امکان نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه چاره ای نیست وقتی تویه ساختمونید بالاخره بچه همیشه همین اندازه نمیمونه که بزرگ میشه شما هم بچه دار میشید

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

علت خیلی از اختلافات خانواده های ایرانی اینه که همه یه جا زندگی میکنن.به جاریت کم محلی کن تا دیگه بچشو کمتر بفرسته اونجا 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
خودت نمیخوای بچه دار شین؟اینجور آدما سرشون با بچه خودشون گرم بشه یکم از ابن تندی میفتننمونش دیدم

میارم داخل اقدامم بعدم باردار بشمم هم ۹ ماه نمیتونم این استرس رو تحمل کنم

عزیزم خیلی حساس شدی شوهر منم همینه شما یکیه من بچه خواهر شوهرام هم هیت

بچه برادرشوهرم میاره دو س روز میمونه شبا انقد بهونه میگیره خودم آرومش میکنم

ولی کار شوهرت هم اشتباه بوده آشتی نکن تا معذرت خواهی کنه...ولی از من ب تو نصیحت وقتی عصبیه لج نکن برعکس جواب میگیری

ی راهکار بهت بدم اگ شرایطش رو داری بچه بیار دیگه شوهرت همه محبتش میره ب بچه خودتون 

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
ب مادرش بگو بچه رو نیاره خونتون بچه رو نیشگون بگیر یواشکی خودت اقدام‌ب بچه کن

وااای نه بدجنسی رو یادش ندین 

به نظرم اسی سعی کن باهاش مهربون باشی چاره‌ای نداری فعلا 

بعدا با سیاست جلو چشم شوهرت کمرنگش کن