2777
2789
عنوان

بچه ها این راسته یا الکیه به نظرشما+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3345 بازدید | 68 پست

اینا یه سری شرایط خاص داره هرکسی نمیتونه انجام بده چهله داره غذای حیوانی نخوردنه و خیلی چیزای دیگه یه سری ازین افرادم که انجام میدن با عوام سرو کار ارن که فریبشون میدن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای خودم نمیخام برای کسی میخام ک از طرف یکی بشدت عذاب میکشه و من گاهی بحالش گریه میکنم و هرچی دعا ب ...

طرف مادر شوهرش نیس یا از قوم شوهر??? 😀😀 به نظر من جفت پا بره تو صورت طرف موثر تر و سریعتر جواب میگیره

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
کجا تو قران اومده طلسم بنویسید درد و مرض بندازید تو جون بقیه???😐😐😐 اگه طرف ظلمی بهت کرده باشه سزا ...

اصلا برا خودم نمیحام برای خانوم پیر همسایست ک شوهرش ی ظالم به تمام معناست 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

دنبالراین چیزام نباش بقول دوستمون کار هرکسی نیست ،بعدم طلسم و اینا بسیار گناهش سنگینه چون ی نوع کمک گرفتن از شیطانه،هزگر چی میخوای از خدا بخواه فقط ک دست خدا بالای دستهاس

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
خب بخونش

قابل خوندن نیست ومن ازش سردرنیاوردم😥

لطفادعا کنیدوصلوات بفرستیدکه خواهرزاده م مشکلی نداشته باشه وسالم وسلامت باشه اگرم تونستیدآیت الکرسی بخونیدخیلی به دعاهاتون نیازمندم ممنون ازهمه
طرف مادر شوهرش نیس یا از قوم شوهر??? 😀😀 به نظر من جفت پا بره تو صورت طرف موثر تر و سریعتر جواب میگ ...

گفتم برای کیه برای خانم پیر همسایمون ک اگ زندگیشو بفهمید ک چی میکشه حتما شما هم بفکر این کارا میوفتین

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اصلا برا خودم نمیحام برای خانوم پیر همسایست ک شوهرش ی ظالم به تمام معناست 

خانومهیه عمر مردکو تحمل کرده چندروزم تحمل کنه بلخره سرشو میزاره زمین۰ بهرحال این جور نوشته ها اثر نداره داشته باشه هم عواقب داره واسه نویسنده

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

طلسم و جادو توی قرآن ازش نام برده شده زمانی که هاروت و ماروت به زمین اومدن و جادو و طلسم رو یاد یه کسی دادن که اسمش یادم نیست و پیامبر رو ازین طریق بیمار کردن و خدا نهی کرده ازین کار خدا گفته واسه مشکلاتتون دعا کنید هر سوره ای دعا داره و یه خواصی حتی ختم بسم الله الرحمن الرحیم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

چی بگم خدا همرو هدایت کنه نمیدونم چرا بدبختیاش تموم نمیشه خدا جواب شو نمیده دلم براش خیلی میسوزه منی ک هفت پشت غریبم

تو هر چیزی حکمتیه خدا طلاق و برای این جور مواقع حلال کرده چرا از قرآن درس نمیگیریم 

وایی یعنی برای ادم ظالم بی فایدست

نگفتم بیفایده است، گفتم انجام اعمال جادوگری گناهه و مصداق کفر و از دین خارج شدن و عوارض اینکار یقه خود شما رو هم میگیره. اسباب انجام این کارا اجنه و شیاطین هستن و وقتی کاری برات انجام بدن توقعاتی هم دارن...

اگه کسی به شما یا فرد دیگه ظلمی کرده شما فقط میتونید با اسباب دنیایی تلافی کنید یا جلوش رو بگیرید یا دعا کنید خدا شرش رو کم کنه، حق ندارید به ماوراالطبیعه متوسل بشید.

خانومهیه عمر مردکو تحمل کرده چندروزم تحمل کنه بلخره سرشو میزاره زمین۰ بهرحال این جور نوشته ها ...

وای من متنفرم از جادو باورتون میشه حتی نفهمیدم اونا حروف ابجده و جادو عه